USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.43 41.60
  • PLN 10.30 10.45

Ярослава Магучіх стала найкращою легкоатлеткою 2024 року в Європі

27 Жовтня 2024 17:32
Найкращою легкоатлеткою Європи 2024 року визнали українську стрибунку у висоту Ярославу Магучіх. Нагороду від European Athletics їй вручили у Скоп’є під час церемонії Golden Tracks.

Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України, передає Бабель.

Цього року Ярослава побила світовий рекорд у стрибках у висоту, стала олімпійською чемпіонкою та чемпіонкою Європи, віцечемпіонкою світу у приміщенні і втретє поспіль перемогла в фіналі «Діамантової ліги».

«Для мене, як і для кожної українки чи українця, кожна перемога важлива, бо це можливість показати, що ми боремося. І продовжуємо це робити на всіх полях. Нарешті у мене є і нагорода найкращої атлетки року в Європі. Вона – для всіх українців», – наголосила спортсменка у промові під час церемонії нагородження.

Днями Міжнародна федерація легкої атлетики (World Athletics) офіційно ратифікувала світовий рекорд Магучіх – 2,10 метра. Магучіх офіційно стала чинною володаркою світового рекорду – єдиною українкою у легкій атлетиці з активним найкращим результатом в історії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пан Показати IP 27 Жовтня 2024 17:44
стала собі та й стала, нам з того шо. Ціни знизяться чи пенсії зростуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus