USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.50 10.70

Японія спростила візові вимоги для низки українців

22 Лютого 2024 09:20
Кабінет міністрів Японії дозволив видачу багаторазових віз із терміном дії п’ять років та періодом перебування в країні до 90 днів для кожного візиту українським бізнесменам і родичам біженців.

Цією можливістю можуть скористатися працівники українських компаній, які беруть участь у проєктах співпраці, членів родин евакуйованих від війни, що проживають в Японії, а також громадяни з високими доходами та їхні родини. Про це пише МЗС Японії

Можна звернутися за багаторазовими візами для короткострокового перебування в Японії з діловими цілями чи щоб відвідати родичів або знайомих.

Читати ще: Умови змінюються. У яких країнах цьогоріч скоротять виплати українцям

У МЗС Японії додали, що рішення про послаблення візових вимог ухвалили з нагоди японсько-української конференції з відновлення, що пройшла в понеділок у Токіо.

«Очікується, що спрощення візового режиму покращить зручність для бізнесменів та родичів евакуйованих з України, які проживають в Японії», – наголосили там.

Про дату набуття цим рішенням чинності та додаткові відомості повідомлять пізніше.

Як інформували, перебування українських біженців у Польщі подовжили до 30 червня цього року. Відповідний закон підписав президент Анджей Дуда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus