USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

«Янголи війни»: луцький співак присвятив пісню українським дітям, які загинули від рук російських окупантів

26 Червня 2022 23:15
Відомий українськийспівак родом з Луцька, автор музичних творів, арт-менеджер, продюсер та ведучий культурних заходів Сергій Скулинець записав пісню, яку присвятив пам’яті «маленьких янголів з України», які загинули внаслідок російської агресії.

Про це він розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

«Написати цю пісню мене спонукали трагічні події, які відбуваються з моменту повномасштабного вторгнення на територію України. Діти – це ж майбутнє нашої країни. І надзвичайно боляче бачити, що ці невинні душі, які ще не пізнали життя, гинуть від рук окупантів», – з болем каже шоумен.

Сергій Скулинець зізнається: його серце розбив епізод на відео, яке облетіло весь світ:«Я бачив, як батько зі сльозами та надією в очах біг до лікарів, несучи поранену дитину на руках. Він вірив, що малечу врятують, але дива не сталося і вона загинула. Це дуже зачепило мене і як людину, і як батька. На жаль, таких історій багато», – зі смутком у голосі провадить музикант.

До слова, за час повномасштабного вторгнення артист присвятив воєнним подіям в Україні вісім композицій, що увійшли до циклу «Пісні, народжені війною».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus