USD 41.60 41.95
  • USD 41.60 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.62 10.85

Який автомобіль Volvo вибрати для себе

Сьогодні 11:14
Volvo Group – шведський концерн, який виготовляє автомобілі, визнані одними з найбезпечніших у світі. Такий транспортний засіб стане хорошим вибором для родини, поціновувачів подорожей, а також як авто для поїздок по місту.

У розпорядженні покупця – машини, в яких реалізовано багато різноманітних рішень для комфорту й підтримки на дорозі. Модельний ряд Вольво складається не тільки з нових авто, можна вибирати також варіанти з пробігом.

Загальні особливості шведських автомобілів



Сучасна лінійка включає машини в кузові кросовер, седан, CrossCountry, також можна підібрати більш економічні й екологічні гібриди (представлені в лінійці Plug-in) та електромобілі (випускаються під назвою Recharge). Для кожної моделі доступно декілька модифікацій, вони відрізняються за ціною та наповненням.

Кожен автомобіль Вольво – це втілення розкоші та комфорту. Машини привертають увагу мінімалістичним екстер’єром без зайвих деталей та інтер’єром із матеріалів преміумкласу. Шкіряні салони за умови регулярного догляду залишаються такими ж гарними й через багато років експлуатації. Висока маневровість, надійність і простота керування – головні переваги кожного авто.

Додаткові опції Вольво створені для того, щоб дарувати задоволення під час подорожі. Зокрема, PilotAssistдозволяє рухатись у потрібному ряду з підтримкою фіксованої швидкості, що особливо важливо під час їзди в заторі. При цьому, система автоматично підтримує безпечну відстань до автомобіля, який знаходиться попереду.

Кросовери Volvo та їхні особливості



Автомобілі в такому типі кузова вибирають охочі подорожувати без обмежень. таким машинам надають характеристики позашляховиків, тому вони з легкістю долають будь-які перешкоди, при цьому, мають компактні розміри та не витрачають дуже багато палива.

Серед кросоверів Вольво в офіційного дилера «Вікінг Моторз» доступні:

– ХС90. Це просторий та місткий автомобіль SUV, який стане ідеальним варіантом для великої родини, коли для щоденних поїздок потрібно багато місця. Ця модель випускається також в економічній та екологічній гібридній версії;

– ХС60. Це маневровий та збалансований SUV середнього розміру, який випускається з різними типами двигуна та оснащений пакетом цифрових сервісів для комфорту. В цьому авто, як і в інших, реалізована інноваційна система контролю якості повітря;

– XC40. Це найбільш компактний SUV, створений для поціновувачів інноваційних технологій. За допомогою Android Auto™ чи Apple CarPlay™, реалізованих у ньому, можна керувати деякими функціями смартфона.

Перш ніж вибрати той чи інший автомобіль, потрібно визначитись із цілями покупки та бюджетом. Наприклад, для великої родини найкраще підходить ХС90, адже в його салоні окрім стандартних п’яти доступно цілих сім місць. XC60 невеликий і більш маневровим, тому найкраще підходить для міських поїздок.


Електромобілі Volvo серії Recharge



Електрокари наразі стають популярними на фоні актуальності питання зменшення шкідливих викидів та турботи про навколишнє середовище. Крім того, це дуже економні автомобілі, адже їх не потрібно заправляти бензином або дизельним пальним. Зарядити таку машину можна в домашніх умовах за допомогою настінної станції від Вольво.

У серії Recharge випускаються деякі відомі кросовери шведського виробника, зокрема модель XC40. Прихильникам авто преміумкласу сподобаються моделі Volvo С40 Recharge з інтегрованими сервісами Google Maps та від Google Assistant (для голосового керування).

Ще один цікавий варіант серед електрокарів від шведського виробника – EX90. Ця модель відповідає найвищим технологіям безпеки, є потужною, плавною та комфортною в керуванні. Меломани зможуть насолодитися об’ємним звучанням улюблених композицій завдяки аудіосистемі від Bowers & Wilkins.

Автомобілі Вольво надійні, безпечні та технологічні. Шведський бренд пропонує моделі різних розмірів, у тому числі електромобілі або гібриди. Вибрати найкращий за характеристиками й цінами варіант зручно в офіційного дилера, тут машини доступні в кредит і в лізинг.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ірина Показати IP Сьогодні 11:55
Власником Volvo став Китай. Уе вже далеко не те Volvo, яке ми колись любили
123 Показати IP Сьогодні 12:24
" Вольво" вже кілько років є китайським. Викупили китайці в шведів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus