USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Яку сушарку для посуду краще вибрати на кухню*

28 Грудня 2022 11:22

Здавалося б, що може бути складного у виборі такого простого аксесуара, як сушарка для посуду. З одного боку, це правильно, адже всі ці вироби призначені для однієї мети – зручного та безпечного сушіння тарілок, чашок та столового приладдя після їх миття. З іншого, сьогодні виробники пропонують безліч різних модифікацій сушарок, вибір яких вимагатиме грамотного підходу.

Види сушарок для посуду

На сайті інтернет-магазину Овва ви знайдете широкий вибір сушарок, серед яких такі модифікації:

  • настільні – стаціонарні моделі, які розміщуються безпосередньо на стільниці;
  • вбудовувані – встановлюються всередині ящиків та шаф і можуть бути як стаціонарними, так і висувними;
  • підвісні – такі модифікації кріпляться до вертикальної поверхні та випускаються з можливістю зовнішнього або внутрішнього розміщення;
  • трофлекси – сушарки, що які кріпляться на саму раковину.

Трофлекси завжди розглядаються окремо, тому що вони по суті примикають до умивальників, та нерідко випускаються у литому варіанті.

Яку ж сушарку вибрати?

Вибираючи сушарку для посуду, ви повинні звертати увагу на такі нюанси:

  • габарити кухні та кухонного гарнітура;
  • кількість посуду, що ви миєте за один раз;
  • естетичні уподобання.

Якщо на вашій кухні мало місця, бажано віддавати перевагу навісним зовнішнім моделям кутової конструкції. Однак варто розуміти, що на них лягатиме велике навантаження, тому варто вибирати якісні кріплення. Також не зайвим буде придбати двоярусні сушарки, на які поміститься більше посуду. Для містких кухонь підійдуть пристрої, що вбудовуються як для шафок, так і для ящиків. По-перше, ви зможете сушити тарілки з чашками, по-друге – каструлі, сковорідки та інший великий посуд.

Якщо вас не бентежить вигляд сушіння на стільниці, ви можете обійтися настільним виробом, перевага якого в доступній ціні, простоті догляду та установки. Щоб не зіпсувати інтер’єр кімнати, краще віддати перевагу модифікації, що вбудовується, яка не буде «різати око». Намагайтеся дотримуватись золотої середини між функціоналом, практичністю та дизайном, і тоді ви зможете вибрати ідеальну сушарку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus