USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.75 10.90

Якщо житиму, то вб’ю його, – дід хлопця, який зарізав сім’ю в Києві

29 Квітня 2021 11:49
Дідусь 16-річного киянина, якого підозрюють у вбивстві батьків і брата, Микола Суміна заявив, що має намір вбити онука.

Як передає УНІАН, таке моторошне зізнання він зробив, спілкуючись з журналістами Сьогодні.

Говорячи про сім’ю, він зазначив, що мати підозрюваного страждала алкоголізмом, а батько працював і утримував всю сім’ю. Там часто виникали скандали, у тому числі через поведінку Максима – підозрюваного у вбивстві. Його бабуся Ніна Суміна зізналася, що у неї немає грошей на похорон убитих, зараз навіть не можуть забрати з моргу їхні тіла.

«Якщо я житиму, то його вб’ю. Справа не в тому, що він мого сина вбив, він убив мого маленького онука, якому сім років всього, це ж треба бути звірюкою такою. Видно він наркотики прийняв», – заявив дід підозрюваного.

За словами пенсіонера, його син хворів і був у психдиспансері на обліку. Дружина Оксана маніпулювала ним, а в один день мало не зарізала ножем. Після цього інциденту його синові не можна було пити, але дружина змушувала. Чоловік працював слюсарем, а дружина сиділа вдома. За даними Миколи Суміни, вона страждала алкоголізмом від самої молодості.

Розповідаючи про онука, його дід зізнався, що після переїзду з Печерська на Харківський масив той зв’язався з «поганою компанією з Дарниці». Він підозрює, що онук вживав наркотики – для «пустощів».

Напередодні трагедії батько намагався знайти приятеля Максима на ім’я Дмитро, щоб поговорити з ним по-чоловічому. Батько підозрював, що саме він втягнув сина в погану компанію і давав наркотики.

Нагадаємо, у Києві 16-літнього юнака підозрюють у вбивстві батьків та молодшого брата. Після затримання він заявив, що все сталось тому, що «його перемкнуло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 29 Квітня 2021 15:07
Раджу перечитати статтю уважно всім тим ідіотам, які не бачать проблеми жити з алкоголічкою. А тим більше з нею дітей народжувати. Втікайте поки можете, довбаки ви... І поки в мізках не проясниться, що таке жінка, які риси в неї мають бути, а яких не має бути категорично, - в стороу бабів навіть не дивіться. Бо з одного гівна в інше влізете, романтики недероблені. Тільки от наслідки такої "великої любові" виправити вже буде неможливо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus