USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Які цікаві функції має газова плита SteamBake від Electrolux*

24 Грудня 2019 09:00
Шведська компанія Electrolux виробляє класичні газові плити у новому дизайні та з додатковими можливостями. У нової плити SteamBake продумано все до дрібниць: відсік для зберігання посуду, якісні чавунні підставки та газ-контроль. Які ще цікаві функції має ця газова плита, читайте в нашому матеріалі.

Знімні скляні дверцята

Відчуйте переваги нової системи завіс скляних дверцят від Електролюкс Україна. Відтепер ви можете дістатись навіть у важкодоступні місця, адже:

- дверцята повністю знімаються;

- виймаються скляні панелі;

- поверхні легко очищаються від бруду та жиру.
Стерилізація парою

Для максимального збереження усіх поживних речовин випробуйте нову функцію стерилізації парою. Готуйте корисні та дієтичні страви з легкістю.

Сушка овочів та фруктів

Обожнюєте компоти, узвари або просто корисні перекуси? Скористайтесь функцією сушіння, просто випікаючи фрукти та овочі за температури 50—100 градусів.

Рівномірне готування

Газова плита SteamBake перетворить ваші страви на витвір мистецтва завдяки вентилятору гарячого повітря для рівномірного приготування страв на всіх рівнях. Інтелектуальна система конвекції забезпечує рівномірну циркуляцію повітряних мас всередині духової шафи.
Автоматичне запалювання конфорок

Вбудовані ручки газової плити обладнані системою автоматичного запалювання. Просто натисніть, поверніть ручку варильної поверхні та починайте готувати.

Електронний таймер

З електронним таймером готувати стало швидше та без стресу. Встановіть таймер і займайтесь своїми справами, адже духова шафа вимкнеться автоматично після закінчення визначеного часу.

Також у пристрою є спеціальна функція відкладеного пуску, що розпочинає процес готування у зручний для вас час.

Обирайте надійну техніку для дому разом з компанією Electrolux!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus