USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Які навушники Razer вибрати для роботи

Сьогодні 09:50
Бренд Razer вже довгі роки приємно дивує користувачів своєю якістю. Втім моделей бренду багато, і вибрати найкращий варіант для роботи буває складно. Про те, на які моделі звернути увагу, – далі в матеріалі.

Razer Moray – зручний дротовий варіант для офісу



Іноді для роботи потрібні звичайна зручна техніка, щоб вмикати музику чи відео на фоні. Для цього чудово підійдуть дротові навушники Razer Moray. Вони легкі, проте міцні, з витим шнуром завдовжки 1,6 м. Це означає, що навіть під час постійного використання вони не вийдуть із ладу та продовжать працювати.

Такий варіант чудово підійде тим, у кого болить голова від повнорозмірних моделей. До того ж аксесуар зручний, коли, наприклад, необхідно слухати інших «одним вухом». У плані характеристик теж усе доволі непогано:

- діапазон частот – 20–24000 Гц;

- чутливість – до 106 дБ;

- змінний шнур;

- L-подібний роз’єм навушника.

Цей простий варіант прослужить користувачу довго без нарікань.

Razer Barracuda X 2022 Quartz – для довгих розмов



Ця зручна бездротова гарнітура чудово підійде для тих, кому необхідно спілкуватися під час роботи. Наголів’я моделі регулюється, завдяки чому можна налаштувати пристрій під конкретного користувача.

Чутливий спрямований мікрофон Razer Barracuda X 2022 Quartz знімається, що зручно для використання гарнітури поза роботою. При цьому техніка важить усього 250 г, тому не буде заважати та спричиняти головний біль.

Razer Hammerhead True WL 2021 – для роботи в будь-яких умовах



Ці вакуумні вкладки вирізняються серед інших схожих моделей міцністю посадки. Техніка не випадає та надійно тримається у вусі завдяки силіконовим амбушурам.

Радіус дії цих Bluetooth-навушників – 10 метрів, чого достатньо для використання зі смартфоном, навіть якщо вони в сумці. Водночас Razer Hammerhead True WL 2021 тримає заряд до 16 годин, чого вистачить на весь робочий день.


На що звернути увагу під час вибору



Першочергово – на наявність необхідних інтерфейсів. Навушники можуть підключатися через Bluetooth, проте важливо, аби така ж сама версія технології була на смартфоні чи комп’ютері.

Також потрібно звернути увагу на:

- мікрофон, якщо він потрібний, – для розмов краще обирати спрямований;

- чутливість – до 110–115 дБ у більшості випадків достатньо;

- акумулятор (для безпровідних моделей) – від 10 годин роботи;

- якість матеріалів, з яких зроблені навушники;

- наявність захисту від вологи.

Кращий варіант – спробувати навушники перед покупкою. Так користувач зможе зрозуміти, чи зручно йому буде використовувати техніку під час довгих робочих днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus