USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

«Які дивні велосипеди»: Зеленського висміяли за невиконану обіцянку «кортежів більше не буде»

11 Червня 2020 13:36
Величезний кортеж шостого президента України Володимира Зеленського зафільмували під час його робочого візиту до Чернігова. Автівки потрапили на відео, коли він виїжджав з аеродрому в Півцях.

На відеоролику можна нарахувати як мінімум 15 автомобілів, пише Главком.

В коментарях українці обурені побаченим: «Які дивні велосипеди!», «А хіба збрехав? «Кортежів більше не буде». А цей кортеж і не більше, він такий самий як й раніше», - пишуть в коментарях українці. Також люди жартують, що це «весілля на Кавказі».


Нагадаємо, що на початку свого президентства Володимир Зеленський обіцяв, що громадяни країни ніколи не побачать величезні кортежі президента. Зазначимо, що у серіалі «Слуга народу» президент Голобородько, якого зіграв Зеленський, їздить на роботу на велосипеді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
виборець Показати IP 11 Червня 2020 13:49
А назвіть хоч одну обяцянку яку він виконав?
Що? до виборець Показати IP 11 Червня 2020 14:09
Ти що, сліпий? Чи нерозумний? Корупцію хто поборов, а бідність, а он нові робочі місця, а он інвестиції ... шо не бачиш!?
Анонім до виборець Показати IP 11 Червня 2020 14:42
Варто відкрити очі. Дороги робляться, будівництво шкіл йде, виборчий кодекс, імпічмент і тд. Я можу з впевненістю сказати, це самий щирий президент у нашій країні, це єдиний президент, який не краде. Не робиться все за рік, коли в країні була дупа усі роки, а такі коментатори як Ви тільки і можете що шукати "Зраду" чи щось такого плану, тому рекомендую Вам почати також щось робити, щоб якісь зміни відбувалися, а не строчити тут коментарі і завжди бути не задоволеним.
жлл до Анонім Показати IP 11 Червня 2020 14:52
взагалі то ти тут строчиш найбільше непотрібного тексту!!!
Анонім до жлл Показати IP 11 Червня 2020 15:10
Не ти, а Ви, я ж здається не "тикав", ось про це я і говорю ніякої культури, але усі погані, тільки Ви хороший, гарного Вам дня
Анонім до жлл Показати IP 11 Червня 2020 15:11
І ще, я тут пишу, бо мене все влаштовує, і повірте мені, я багато чого роблю, щоб щось у цій країні змінювалось. Ще раз дякую і хорошого дня.
Лучанин до Анонім Показати IP 11 Червня 2020 17:05
Тільки без образ. Ти з Ліпін пишеш чи це такий трешовий стьоб? Якщо з Ліпін, то можу зрозуміти - психічні хвороби тяжко лікуються. Але якщо стібешся - тоді не смішно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus