USD 40.55 40.87
  • USD 40.55 40.87
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 10.00 10.25

Які дороги на Волині перестануть освітлювати

2 Липня 2024 17:07
Пішоходам і водіям треба бути уважними: з 1 липня на Волині не освітлюватимуть дороги державного значення.

У темну пору доби освітлюватимуться лише міжнародні автомобільні пункти пропуску та понад сотня пішохідних переходів, які обладнані автономними індивідуальними системами.

Misto.media розповідає, де ліхтарі не працюватимуть.

Дорога Київ – Ковель – Ягодин не освітлюватиметься. Винятки: під’їзди до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Ягодин – Дорогуськ» та терміналу «Ягодин», місця функціонування майданчиків автоматичного зважування транспорту у русі та у с. Вишнів.

Дорога Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече не освітлюватиметься. Виняток: місця функціонування майданчиків автоматичного зважування транспорту у русі та у с. Підгайці.

Дорога Львів – Радехів – Луцьк не освітлюватиметься.

Дорога Устилуг – Луцьк – Рівне не освітлюватиметься. Вуличні ліхтарі будуть світити лише на під’їзді до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Устилуг – Зосін» та у с. Струмівка.

Дорога Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ не освітлюватиметься.

Дорога Ковель – Володимир – Червоноград – Жовква не освітлюватиметься.

До слова, якщо громади, територією яких пролягають ці дороги, зголосяться оплачувати електроенергію, то ліхтарі вимикатимуть на їхній розсуд. Утім, повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури, таких звернень від місцевих рад наразі ще не надходило.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 2 Липня 2024 17:47
що там дороги головне щоб ПАРК сіяв.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus