USD 41.25 41.65
  • USD 41.25 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Як зробити оригінальний подарунок діловому партнеру?*

27 Вересня 2023 10:22
Якісні ділові відносини не можливі без взаємоповаги та знаків уваги. Не важливо, йдеться про ділового партнера або клієнта, отримати подарунок буде завжди приємно. А якщо він буде постійно нагадувати про вас своїм виглядом, то і вигода очевидна.

З виготовленням оригінальних презентів допоможе Vip Print. Тут можна замовити якісний друк на будь-якій продукції, щоб ви були задоволені і ціною, і результатом.





Що подарувати?





Якщо ви хочете, щоб подарунок постійно нагадував про вас, подаруйте щось зі своїм фірмовим лого або фірмовою символікою. Що саме – вирішувати вам. Наприклад, на сторінках vip-print.ua ви зможете знайти безліч різновидів сувенірної продукції, зокрема:

– ручки;

– чашки;

– футболки;

– келихи;

– кепки;

– парасольки;

– запальнички;

– брелоки;

– флешки;

– CD-холдери;

– рулетки та ще багато чого корисного.

Вибір великий. Просто виберіть те, що найбільше відповідає вашому роду діяльності та на що вистачає бюджету. Пам’ятайте, що подарунок не обов’язково повинен бути дорогим. Але цікавим і оригінальним – точно!





Коли подарунок доречний?





Звісно, дарувати сувенірну продукцію при кожній зустрічі не варто. Не завжди має сенс роздавати її і як бонус. Цінуйте своє обличчя та репутацію. Дешевші подарунки (ручки, брелоки, магніти) стануть у пригоді при перших зустрічах та за умов налагодження взаємовигідної співпраці. Дорожчі речі (парасольки, годинники, ліхтарі) або цілі промобокси можна дарувати до пам’ятних дат або як заохочення до подальших відносин.

До речі, розігрувати сувенірну продукцію можна і серед клієнтів. Влаштуйте конкурс у соціальних мережах або видавайте як доповнення до певних замовлень (велика сума, акційні товари). Так ви потішите своїх потенційних та активних покупців.





Чому це вигідно вам?





Гарний подарунок з вашою символікою – це:

– підвищення престижу бренду;

– покращення взаємовідносин з партнерами;

– додаткова реклама та підтримка популярності;

– знак лояльності.

Вклавши гроші в розробку оригінальних презентів, ви точно отримаєте зворотну віддачу. Тим більше замовляти на vip-print.ua вигідно. А замовлення ви отримаєте в найкоротші терміни. Додайте оригінальності у свої подарунки!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 27 Вересня 2023 12:51
Сюдячи з переліку сувенірної продукції діловому партнеру можна подарувати будь-яку брендовану фігню. Тут же головне знак поваги, а не ціна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus