USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Як з понеділка вчитимуться учні волинських шкіл

14 Жовтня 2022 15:52
В понеділок, 17 жовтня, учні луцьких шкіл повертаються до офлайн та змішаної форми навчання.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«В разі зміни безпекової ситуації, будемо приймати рішення, виходячи з обставин», – додав він.

Як розповіла начальниця управління освіти та науки Волинської обласної військової адміністрації Людмила Плахотна, в освітніх закладах області також наразі не збираються продовжувати дистанційне навчання, яке було запроваджене до 14 жовтня через ракетну небезпеку, пише ВСН.

«Наразі в області не планують приймати рішення про продовження дистанційного навчання. Да і добре, що ці дні діти не сиділи у холодних шкільних підвалах. Але остаточне рішення стане відоме після вихідних, зважаючи на те, чи зміниться ситуація у ці дні. Якщо у нас буде спокійно, то очне навчання відновиться», – каже очільниця управління.

За її словами, рішення про ту чи іншу форму навчання може прийняти кожна територіальна громада окремо.

«Якщо не буде центрального рішення, то громади самі можуть визначити чи потрібно продовжувати дистанційне навчання, чи ні», – зазначила Людмила Плахотна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Клава.. Показати IP 14 Жовтня 2022 16:28
якась би баба з Полиць сказала б : "да і добре.." трохи недоакадемічно як для очільниці науки..
Мама Показати IP 14 Жовтня 2022 19:46
А як прилетить по Луцьку, шахіди залетять яких навели в Білорусь, а діти будуть в школах, то теж скажете - да і добре. В нас в школі навіть підвал не передбачено. Якийсь холодний коридорчик(типу правило двох стін). Граєте з дітьми в рос. рулетку. Ракети скільки зв летять? Як встигнути тоді забрати дитину, якщо ваша безпекова ситуація зміниться. Мин. понеділка з робіт повідпускали, так полякались всі. А якби діти в школах вже були? Уявити страшно паніку в місті! Чи доя дітей не стрес був би? Навіщо те офлайн навчання було починати ?
Тато Показати IP 15 Жовтня 2022 11:43
Та не "очкуйте" ви так. Життя продовжується.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus