USD 41.20 41.58
  • USD 41.20 41.58
  • EUR 41.25 41.58
  • PLN 10.26 10.50

Як взяти онлайн-позику в МФО*

15 Жовтня 2023 14:38
Хоча послугу онлайн-кредитування сьогодні пропонують різні фінансові структури, включно з банками та ломбардами, повністю дистанційні позики доступні лише в мікрофінансових організаціях (МФО).

Клієнтам банку після подання онлайн-заявки все одно доводиться особисто відвідувати відділення, щоб оформити паперові документи. Ті ж, хто користується інтернет-сервісом МФО, наприклад Lovilave, усі процедури, зокрема підписання договору, проходять віддалено. Як це відбувається?

Оформлення: вивчаємо правила, подаємо заявку

Загалом умови видачі в різних МФО схожі. Проте, оскільки кожен кредитор встановлює свої вимоги та обмеження, позичальнику обов’язково потрібно вивчити правила обраної установи перед тим, як подавати запит. Необхідна позивачу інформація зазвичай публікується на сайтах у таких розділах: «Як отримати кредит», «Документи», «Правила кредитування» тощо.

Щоб отримати онлайн-позику, потрібен паспорт (для оформлення підійде і паперовий варіант, і ID-картка), код ІПН, активна іменна банківська картка, мобільний телефон та доступ до інтернету. Алгоритм оформлення кредиту передбачає п’ять основних послідовних кроків:

Реєстрація на сайті.

Подання заявки.

Очікування рішення.

Підписання договору.

Зарахування коштів.

Процес оформлення на сайті LoviLave спрощується завдяки інтерактивному чат-боту, який супроводжує клієнта протягом усієї процедури. Своєчасні підказки допоможуть швидко зорієнтуватися, тому труднощів не виникне навіть у тих, хто бере позику вперше в житті.

Авторизація

Онлайн позика стає доступною після реєстрації на сайті — це обов’язкова умова для клієнтів МФО. Реєстрація здійснюється в момент першого звернення та займає лічені хвилини. Для авторизації потрібно вказати мобільний номер телефону.

Зареєстрованим (авторизованим) користувачам надається доступ до особистого кабінету: на цій сторінці зберігається вся інформація щодо кредитів та виплат. Тут можна розв’язувати будь-які питання, наприклад, щодо продовження позики. У разі повторних звернень до тієї самої МФО зареєстровані користувачі проходять процедуру кредитування ще швидше, оскільки необхідні дані вже є в системі.

Заявка

Під поданням заявки на кредит у МФО мається на увазі заповнення електронної форми, у якій потрібно вказати особисті дані (відомості з паспорта, ІПН, адресу та інше). Кожен кредитор має свій список питань, у LoviLave він зовсім короткий.

Рішення

Після заповнення заявки кредитна організація перевіряє клієнта та ухвалює рішення — видати позику чи відмовити. Завдяки сучасним програмам перевірка проводиться автоматично і триває лише кілька хвилин. У МФО схвалюють приблизно 9 кредитів із 10. Головні причини відмов — помилки в заявках, шахрайство та наявність великих заборгованостей за попередніми позиками.

Підпис документів

Під час укладання договору про кредит у МФО використовується електронний підпис. У разі схвалення позики позичальник отримує СМС з одноразовим кодом (ідентифікатором), який слугуватиме підписом. Іти в офіс за паперовим контрактом не потрібно.

Зарахування грошей

Після того як клієнт погодив договір, МФО переказує гроші на вказану банківську платіжну картку. Вона перевіряється під час оформлення, для її верифікації необхідно вказати номер, термін дії та CVV-код.
* Матеріал розміщено на правах реклами. Редакція не відповідає за фінансові операції, здійснені третіми особами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus