USD 41.25 41.65
  • USD 41.25 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Як вибрати стелажі для складу*

27 Вересня 2023 11:28
Організація складського простору – єдиний із доступних способів максимально раціонально використовувати вільний простір з максимальною вигодою для компанії. З огляду на різноманітність сучасних систем зберігання отримати додаткову перевагу в можливості швидкого доступу до товару стало набагато простіше, і для цього не завжди потрібна спеціалізована складська техніка.

Здебільшого стелажі для складу мають посилену конструкцію, що дає змогу зберігати на них важкий і габаритний вантаж, але це далеко не єдина їхня перевага.







Види складських стелажів






Залежно від типу товару, способу його доставлення та розмірів приміщення, в спеціалізованому магазині можна вибрати одну з безлічі систем зберігання. В інтернет-магазині Hold можна підібрати комплексне рішення оптимізації складського простору, використовуючи будь-який з видів стелажів:

– консольний;

– палетний;

– мезонний;

– набивний;

– гравітаційний;

– мобільний;

– шатловий;

– поличний;

– із системою Push&Back або Pull&Out.

Кожен із видів буде оптимальним рішенням для великих складів з величезним товарообігом, але деякі системи чудово підходять і для зберігання невеликих партій товарів у закритому приміщенні магазину.







Як обрати стелаж






Вибір варто почати з оптимальної для вашої компанії системи. Перед підбором краще визначитися з типом товару і способом його зберігання. Не завжди поличні варіанти підійдуть для облаштування місткого складу, на якому основна організація відбувається завдяки палетному зберіганню, і навпаки. Перед купівлею обов’язково слід вивчити технічні характеристики кожної системи та прочитати їхній опис, щоби не помилитися з вибором.

Практично всі стелажі – це масивна металева конструкція з потужним каркасом, який може бути наповнений різною кількістю перекладин, полиць і з’єднувачів. Кріпляться вони, як правило, до підлоги (бетонної або металевої основи) анкерами, що запобігає можливим зсувам або порушенням цілісності конструкції.

На окрему увагу заслуговують невеликі мобільні стелажі, де основний акцент зроблено на можливість швидкого переміщення. Це вкрай важливо для невеликих складів, де тип і місце розміщення окремих груп товарів часто змінюються. Також покупець може замовити стелаж з урахуванням персональних потреб: наявність додаткових секцій, довжина, ширина і висота конструкції або необхідність у збільшеній кількості рядів для зберігання. Підбірка кожного зі стелажів на сайті Hold збирається як конструктор, що враховує всі побажання клієнта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus