USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.30 10.55

Як вибрати портативне джерело живлення для дому та авто? Вибираємо разом зі Svetum*

11 Листопада 2022 17:34
Портативні джерела живлення https://svetum.com.ua/catalog/portativnye-istochniki-pitaniya/ – це корисна річ в арсеналі сучасної людини. До них належать автономні зарядні станції, портативні електростанції, сонячні панелі, трекери.

Вибираємо електрогенератор для дому

Основним завданням портативних джерел живлення є забезпечення пристроїв електроживленням, якщо немає електромережі. В основному вони працюють на основі літієвих акумуляторів. Вони легко переносяться, а також дають можливість підключати до них сонячні панелі, створюючи таким чином повноцінну мініелектростанцію.

Щоб правильно підібрати потрібну модель, потрібно відразу для себе визначити, для яких цілей він потрібен.

На що звертати увагу при виборі:

Кількість агрегатів та їх загальна потужність.

Час резервування навантаження та споживання вибраними агрегатами енергії.

Виходячи із попередніх розрахунків, підібрати електрогенератор для дому.

Для будинку може цілком вистачити потужності 3 кВт, а для дачної - 5 кВт. Для будівництва потрібен агрегат із великою потужністю. На будмайданчиках потрібно від 10 кВт і більше.

Вибираємо портативне джерело живлення для авто

Ці прилади оснащуються літієвими батареями. Якщо потрібно здійснити аварійний запуск, то вони тут поза конкуренцією і дозволяють виконати 20 таких маніпуляцій. Крім запуску двигуна, їх використовують для зарядки планшетів, фотоапаратів, смартфонів та інших приладів, що заряджаються від джерела живлення в 12 В.

Багато моделей мають вбудований ліхтарик, мають невелику вагу і компактні розміри. Вибір функціоналу ґаджета залежить від потреб автовласника. А вибір марки вже залежатиме від репутації бренду.

Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 Pro 768 Вт/год RIVER2PRO
Портативна електростанція потужністю 768 Втч з акумуляторною технологією LiFePO4

Компанія Ecoflow анонсувала Ecoflow River 2 Pro (ЄС) і подробиці цієї нової моделі поступово розкриваються. З 25 жовтня на цій сторінці ви знайдете всі остаточні специфікації, характеристики та терміни поставки Ecoflow River 2 Pro (ЄС).* Можливі зміни.

Особливості Ecoflow River 2 Pro (ЄС)

Ecoflow River Pro (EU) — це портативна електростанція з потужним акумулятором LiFePO4 ємністю 768 Вт·год на борту. Він оснащений зручною ручкою ззаду, щоб ви могли легко брати його з собою під час усіх пригод (на відкритому повітрі). Ця електростанція важить всього 7,8 кг і має розміри 27 х 26 х 22,6 см.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus