USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Як волинські депутати боротимуться з корупцією. Програма

16 Листопада 2023 17:02
Затвердили Антикорупційну програму Волинської обласної ради на 2023-2025 роки. Відповідне рішення було прийнято 16 листопада на сесії.

Мета програми – забезпечення функціонування ефективної системи запобігання, виявлення та протидії корупції, подальше впровадження механізмів прозорості, доброчесності, зниження корупційних ризиків у діяльності Волинської обласної ради, проведення комплексу заходів щодо запобігання, виявлення та протидії корупції в діяльності Волинської обласної ради.

Пріоритетні напрямки програми – забезпечення системного підходу до запобігання, виявлення і протидії корупції; реалізація антикорупційної політики в кадровому менеджменті; здійснення заходів щодо дотримання вимог фінансового контролю, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів; запобігання корупції в сфері публічних закупівель; забезпечення дотримання працівниками Волинської обласної ради та її виконавчого апарату вимог і обмежень, встановлених ЗУ «Про запобігання корупції»; організація роботи з повідомленнями про факти порушень антикорупційного законодавства; співпраця з громадськістю та міжнародними організаціями.

Серед заходів програми – проведення для посадових осіб, депутатів навчань та тренінгів, оновлення та поповнення інформації в підрозділі «Запобігання корупції» на офіційному сайті обласної ради, розгляд на нарадах у виконавчому апараті обласної ради питання щодо запобігання і протидії корупції тощо.

Невдовзі Антикорупційну програму Волинської обласної ради на 2023-2025 роки мають направити Національному агентству з питань запобігання корупції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Спиридон Показати IP 16 Листопада 2023 17:46
Та вони і є джерело корупції. Будуть юоротися підкилимно.
Конюх Їван із Свинюх Показати IP 16 Листопада 2023 19:39
У них є дієвий метод боротьби з корупцією апробований роками - вони її очолять !
Джек Показати IP 16 Листопада 2023 21:31
Повії очолюють ходу за цнотливість

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus