USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Як волонтерить та допомагає військовим луцький кликун

16 Липня 2023 13:45
Луцький кликун та музикант Андрій Єдинак волонтерить із березня минулого року в штабі «Генерація змін». Зараз він допомагає складати сухпайки та збирає гроші на тепловізійний приціл для військових.

Про це чоловік розповів Суспільному.

Андрій має музичну освіту, каже: це допомагає збирати гроші на потреби військових. Виходить грати в Центральний парк імені Лесі Українки та проводить розіграші в Instagram.

«Закидав людям мульку, вони мені закидали донати, скидали скріни, а я їм виконував на замовлення ці пісні. Було кілька таких мелодій, що мусив по кілька дублів переписувати, бо не виходило з першого разу», – розповідає Андрій Єдинак.
Музикант додає: найбільшою мотивацією для волонтерства є подяка військових.

Зі слів керівниці волонтерського штабу «Генерація змін» Наталії Прокопчук, за час повномасштабної війни закупили для військових автівки, спорядження на понад три мільйони гривень та роздали орієнтовно 200 тонн різної гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним українцям.
32-річний луцький кликун – один із тих, хто від самого початку допомагає волонтерському штабу закривати потреби військових, зазначає Наталія Прокопчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus