USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Як українцям придбати акції Apple*

31 Грудня 2020 13:32
Чистий прибуток Apple виріс до $57 млрд за результатами 4 кварталу 2020 фінансового року, що на $2 млрд більше, ніж минулорічний показник. Таким чином, компанія продемонструвала неабияку стабільність та витримку під час кризового 2020-го.

Що варто знати інвесторам

Ціна акції під кінець грудня коливається в межах $132-$137 за одиницю. Більшість аналітиків (зокрема JP Morgan, Morgan Stanley, Citigroup) очікують їх зростання в ціні принаймні на 8-13%. Тримачам своїх цінних паперів компанія стабільно виплачує дивіденди. Так, в листопаді 2020-го інвестори отримали по $0,205 на кожну акцію.

Більш детально про акції Apple можна дізнатися на https://ffin.ua/stocks/AAPL.

Як саме змінюватимуться позиції цінних паперів IT-гіганта на фондовому ринку, залежатиме як від загальної фінансової «погоди» у світі, так і від рішень самої компанії. Інвесторам, які планують додати цінні папери Apple до свого портфелю, варто тримати руку на пульсі та уважно стежити за новинами, які стосуються компанії, аби мати змогу прогнозувати коливання ціни, або скористатися послугами інвестиційного експерта.

Як придбати акції з України

Найголовніше – вибрати надійного брокера, через якого будуть здійснюватися всі операції на закордонній біржі (наприклад, NASDAQ). Таким брокером може стати Freedom Finance – міжнародний холдинг, що першим з регіону СНД зайшов з власними акціями на зарубіжний фондовий ринок (акції під тікером FRHC торгуються з 2019 року).
Після заключення договору з брокером можна перевести кошти на свій брокерський рахунок з валютного рахунку в українському банку та почати здійснювати операції. Консультацію щодо відкриття брокерського рахунку, купівлі та продажу акцій, їх зберігання та будь-яких інших питань можна отримати в українському підрозділі холдингу – ФРІДОМ ФІНАНС УКРАЇНА. Для клієнтів Freedom Finance доступні безкоштовні консультації та аналітика від інвестиційних експертів з більш ніж 10-річним досвідом на фондовому ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus