USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Як лучанам продають наркотики, які убивають людину за півроку. Відео

28 Квітня 2018 12:19
Відкритий доступ до сайту, проста система оплати - журналісти показали, як продають наркоту у Луцьку, пише В24 з посиланням на сюжет Фактів.ICTV.

Нагадаємо, у Луцьку розвісили рекламу інтернет-магазину з продажу наркотиків. Розклеєли усюди - на дверях під'їздів, ліхтарях, стінах навчальних закладів.

Лучани забили на сполох, коли такі кольорові листівки із переліком психотропів, діти почали приносити додому.

"Моя дитина принесла таку листівку додому. А якщо б натрапив підліток, чи молодь. І купили. Наркотики це не жарти. Якщо хтось підсяде, то спокою не буде ні людині, ні рідним", - каже лучанка Тетяна.

Як зазначають у сюжеті, в інтернет-магазині пропонують китайські психотропи, які убивають людину за 6-12 місяців.

Разом із правоохоронцями журналісти телеканалу придбали небезпечні речовини протягом години, таким чином викрили схему купівлі-продажу.

Пропозиція наркотиків - у вільному доступі. Сайт легкий у користуванні і замовити усе можна дуже швидко. Деякі наркотики уже розібрали, тож журналісти купили те, що лишилось за 350 гривень. Гроші беруть через визначену платіжку систему. Оплатити товар потрібно за 45 хвилин, після чого приходить фото з місцем, де захований товар.

Замовлений журналістами товар заховали під парканом біля школи. У пакетику - білий порошок. Правоохоронці забирають його на експертизу.

За словами начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області Володимира Костанюка, подібні сайти адмініструються, зазвичай, не на території України.

Тим часом медики застерігають: ці речовини - не іграшка.

"Ці речовини - страшна хімія. Туди може входити навіть білизна, хлор, миючі засоби для туалетів. Діти, які можуть це вживати, дуже швидко себе погублять", - каже завідувач відділенням реабілітаційного центру нарко- та алкозалежних Денис Поліщук.

Червоні очі, надто розширені чи навпаки звужені зіниці, роздратованість, надмірна втома чи помітне схуднення – це ознаки того, що дитина підсіла на наркотики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Знаю Показати IP 28 Квітня 2018 14:09
А то нічого, шо той Денис Поліщук немає ніякої відповідної освіти, тим більш він сам колишній наркоман. Сидить в "Ренесансі", попиває чефірчик, дерибанять з такими ж, як він, своїми колегами, передачі і гроші пацієнтів реабіліт.центру. Рекламують той Ренесанс і люди вірять в те, шо заплачені 10тис.грн. в міс. йдуть дійсно на лікування. А виявляється- зовсім ні!!! Краще б журналісти спілкувались з фахівцями, а не робили рекламу таким псевдоволонтерам...
Олександр до Знаю Показати IP 7 Березня 2019 09:20
Подробиці можна?
Знання це слабкість. Показати IP 29 Квітня 2018 09:36
Для початку люди повинні зрозуміти, що таке "наркотик" і як він діє на організм людини. Після того, вони повинні зрозуміти за яких обставин їх починають вживати. А вже в останню чергу пояснити це дітям. Промови, накшталт "наркотики то гріх" або "наркотики то дуже страшно" не працюють, бо цікавість переважує "страх перед незвіданим".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus