USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Як у Луцьку працюватимуть ТРЦ «Промінь» і стоянка поблизу

7 Грудня 2022 13:42
На виконкомі Луцької міської ради затвердили режим роботи на 2023 рік торгово-розважального центру «Промінь», що на проспекті Президента Грушевського, 2, та автостоянки поблизу нього.

Засідання виконавчого комітету відбулося 7 грудня. На ньому розглянули проєкти рішення про режими роботи ТРЦ «Промінь» та автостоянки поблизу торгово-розважального центру.

ТзОВ «Розважальний центр «Промінь» і ТзОВ «Проміньпарксервіс» звернулися до міськради щодо встановлення цілодобового режиму роботи на 2023 рік для ТРЦ та автостоянки, що на проспекті Президента Грушевського, 2.

Члени виконкому погодили цілодобовий режим для ТРЦ та автостоянки за умови дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів і комендантської години на період воєнного стану. Також ТРЦ «Промінь» із 22:00 до 08:00 заборонено продавати алкогольні напої.

Режими роботи підприємствам встановлено до 7 грудня 2023 року.

Як наголосив Луцький міський голова Ігор Поліщук, в умовах воєнного стану заклади повинні дотримуватися насамперед комендантської години, а цілодобові режими роботи почнуть діяти в мирний час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ОДІН. Показати IP 7 Грудня 2022 15:33
ДО 22 ГОДИНИ МОЖНА ПРИЇХАТИ НАБУХАТИСЬ І КОМЕНДАНТСЬКУ ГОДИНУ ПРОВЕСТИ В ПРИМІЩЕННІ.ЯКЩО НЕМА СВІТЛА МОЖНА ГРАТИ В ПАНАСА...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus