USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Як у Луцьку капітально ремонтують дороги та прибудинкові території. Фото

5 Листопада 2020 19:06
Сьогодні перший заступник міського голови Григорій Недопад, радники міського голови Ігор Поліщук та Юрій Безпятко, а також директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк оглянули ремонт доріг та прибудинкових територій, що триває на вулицях нашого міста.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Зокрема, продовжується ремонт двору на вулиці Щусєва, 18. Традиційно, він буде виконаний із вкладанням бруківки, облаштуванням понижень та інших елементів благоустрою.
Триває також капітальний ремонт проспекту Соборності (від вулиці Чорновола до вулиці Кравчука). Роботи включають у себе вкладання нового дорожнього покриття, відновлення тротуару та пішохідної зони, облаштування острівця безпеки. Попередньо тут також було замінено світлофорні об’єкти та встановлено сучасне LED-освітлення.
Активно продовжується ремонт вулиці Ківерцівської.

«Ділянка вулиці Ківерцівської від перехрестя з вулицею Сосюри до перехрестя з вулицею Карпенка-Карого була однією з найгірших у нашому місті. Сьогодні бачимо, що дорожнє полотно вже, фактично, відремонтовано: замінено основу, нижній та верхній шари асфальту. Ведеться також робота із заміни освітлення на нових, оцинкованих опорах, вкладання тротуарів, облаштування острівців безпеки. В межах ремонту було проведено капітальний ремонт зливової каналізації.

Гарантія на об’єкт — 8 років. Фактично, це найбільший об’єкт, що ремонтується цього року. Усі роботи плануємо завершити до кінця року», - розповів Ігор Поліщук.
Розпочато також ремонтні роботи заїзду до гімназії №14 на вулиці Потебні, триває облаштування дорожнього покриття з напівпросочуванням на вулицях Польовій та Веселій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дід Єгор Показати IP 5 Листопада 2020 19:36
Молодці, роблять на совість!!!!! Ні за кого не агітую (ще вибори на "носі"), але скажіть, що заважало "попередникам" робити такі ремонти?? Хтось скаже, що не було децентралізації....!!! ЗГОДЕН!!! Але хоч одну - дві вулиці в рік якісно можна було б робити, якби менш крали і лиш ями латали... А тут за рік - два пів міста генерально реконструювали...!!!!!! Як про мене варто задуматись!
жлл до Дід Єгор Показати IP 6 Листопада 2020 10:12
Раніше теж ремонтували, покійний Романюк почав це робити, основні дороги і двори
Сергій Показати IP 5 Листопада 2020 21:26
Молодці. Но коли вспомнят о дворе на Гірной 2,багнюка не пройти не проехать.
шеф Показати IP 7 Листопада 2020 09:46
інжинерні мережі під дорогами привели в порядок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus