USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Як у Луцькій громаді борються з розповсюдженням наркотиків

26 Серпня 2021 11:44
На території Луцької громади триває активна боротьба з поширенням закладок із наркотичними речовинами.

Про це йшлося 26 серпня під час пленарного засідання 17-ї сесії Луцької міської ради, на якому розглянули інформацію керівника Луцького районного управління поліції Головного управління національної поліції у Волинській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності за І півріччя 2021 року.

Керівник Луцького районного управління поліції Головного управління національної поліції у Волинській області Сергій Рудницький на запитання депутата Андрія Білана про боротьбу з розповсюдженням наркотичних речовин інформував, що за останні кілька місяців до суду було направлено кримінальні провадження щодо чотирьох осіб за збут наркотичних речовин шляхом розкладання закладок.

«Спільно з Ковельським райуправлінням було задокументовано п’ять осіб, які займалися закладками, в тому числі в Княгининку. Триває досудове розслідування», – сказав він.

Депутатка Алла Доманська нагадала, що в травні обранці громади виділяли з місцевого бюджету кошти на встановлення камер у Княгининку через масове поширення закладок із наркотиками.

Міський голова Ігор Поліщук інформував, що встановлення камер – на завершальній стадії.

«Потрібно було розробити проєкт, зробити експертизу, пройти процедури, передбачені чинним законодавством, тендери. Найближчим часом будуть встановлені ці камери, але гострота проблеми спала», – зазначив мер.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Знаток Показати IP 26 Серпня 2021 12:11
Проблема серйозна. Джерела її витоків невідомі і досі не названі. Це біда.
Правда до Знаток Показати IP 26 Серпня 2021 18:13
А джерела відомі!Це ваші дорогі переселенці ,які приїхали "в одних тапочках" і зразу поскупляли всі новобудови !!!! поширюють наркоту,бо раніше такого не було.А ви дурні "западени" підтримуйте їх,бо вони "бєжєнци"
Сергій Показати IP 26 Серпня 2021 13:09
Попит породжує пропозицію а попит створюється місцевими жителями. Якби не було місцевих неадекватів то і не було б закладок. Проблему можна вирішувати викриваючи закладки або капаючи споживачів і другий спосіб дієвіший, бо коли за крадіжку відрубали руку то і крадіжок не було. Так і тут треба діяти
bob до Сергій Показати IP 26 Серпня 2021 15:17
Саме так. Не зупинився на пішоходному , то відрубати ноги. Сергій, ти мариш.
Не згідна до Сергій Показати IP 26 Серпня 2021 18:17
Тім як Ви мовите,"неадеквати"-ваші діти! яких садять на наркоту,бо в них не стійка психіка!
Володимир Показати IP 26 Серпня 2021 16:10
Хрень 4 за паро місяців нехочуть шукати їх десяткі нада реформа і я думаю вони знають хто це може бути
Раціональне рішення Показати IP 26 Серпня 2021 21:18
То може логічніше поліції напружити дупу і викривати верхівку. Часом ловлять юних хіміків, то варто не тільки їх сажати, а і тих хто розповсюджує прекурсори. Є купа сайтів та форумів, де спокійно можна знайти шоп - замовити психотроп поштою або ж локально, закладочками. Хоча скажу панове чесно, як людина, яка в студенські роки любила покурити марихуану і трохи "в тємі" - Луцьк нині, доволі чисте місто в цьому плані порівняно з іншими.
Андерсон до Раціональне рішення Показати IP 27 Серпня 2021 06:33
Хіба в порівнянні з Новіком чи якоюсь Горлівкою. давно обкуреним студентом був, що поради міліції роздаєш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus