USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Як правильно обрати новорічну ялинку. Поради досвідчених покупців*

15 Листопада 2022 19:12
Уже скоро всі поринуть в атмосферу зимових святкувань, що пов’язані із Новим роком. З приходом цього свята кожен будинок наповнюється веселощами та радістю, сяє яскравими вогнями, приваблює ароматами ялини та мандаринів.

А що, як відійти від традицій і купити не натуральну сосну, а штучну? Тим самим можна зберегти екологію, позбавити себе постійних прибирань пожовклих і опалих голочок, виключити ймовірність загоряння. Багато людей віддають перевагу саме штучному варіанту, оскільки він має фінансові вигоди, тривалий термін експлуатації, бездоганний зовнішній вигляд.

Де купити дешево, але з якістю 100%?

Останні новинки можна переглянути на https://elki4you.in.ua/ua/, де є безліч цікавих варіантів за вигідною ціною. Ялинові вінки, гірлянди, іграшки та багато іншої тематичної атрибутики – там є все, що потрібно для створення святкової атмосфери!
ТОП-8 порад щодо вибору новорічного дерева

Зовнішній вигляд, колір, габарити. Ялинка може бути високою або компактною, синьою або білою, декорована чи виключно класика. Головне – щоб вона помістилася на конкретній локації і гармонійно вписалася в інтер’єр приміщення.

Матеріали виготовлення – тут є де розгулятися. Сучасні виробники пропонують покупцям асортименти на вибір: полівінілхлорид (ПВХ), леску, м’який пластик. Матеріал визначає зовнішній вигляд виробу.

Підставка – найчастіше вона йде в комплекті. Дозволяє здійснювати монтаж швидко, легко. Підставка має бути стійкою, міцною. Лише так вона утримає на собі всю конструкцію штучної ялинки.

Тип збирання – литий або шарнірний. Дві протилежності мають своїх шанувальників. Лита ялинка шикарно виглядає, максимально схожа на справжню. Шарнірна – займає мінімум місця для зберігання, збирається за 10-20 хвилин, як пазл.

Якість – варто розглядати виключно сертифіковану продукцію, на яку є всі необхідні документи. Це насамперед, запорука безпеки.

Запах, а точніше, його відсутність. Якщо матеріали виготовлення ялинки вищої якості – вони не мають нічим пахнути.

Виробники – серед величезного асортименту варто вибрати тих, чиї роботи мають попит і отримують позитивні відгуки.

Ціна – варіює у широкому діапазоні. Проте якісний товар не може коштувати копійки. Дешевизна принесе лише розчарування, а в гіршому випадку може стати причиною пожежі чи алергії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 16 Листопада 2022 10:59
Собі, всім родичам та друзям купувала ялинки на Луцькій фірмі Пласт Макс за Володимирською. Все можна побачити, пощупати. Якісні, дуже красиві,теж є різні,литі і з ПВХ, і головне не за всі гроші світу. Раджу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus