USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.55 10.75

Як правильно обрати боді по фігурі?

Сьогодні 10:24
На сьогоднішній день боді – дуже популярні елементи базового гардеробу жінки. Зазвичай їх можна одягати на кожен випадок життя. Це можуть бути такі образи: офісний спортивний, святковий або експериментальний. Боді виготовляють з різноманітних різнокольорових тканин. Інколи буває важко правильно підібрати одяг по фігурі. Інтернет магазин жіночого брендового одягу пропонує велике різноманіття моделей боді.

Роздивимось поради та рекомендації щодо того, як правильно обрати боді жіноча, аби вигідно підкреслювало основні переваги фігури.

Визначаємо тип своєї фігури

Перш за все, потрібно визначити свій тип фігури. Розглянемо основні типи:

– Яблуко. Основна маса тіла збирається в зоні талії та животу. Тобто, можуть бути худі ноги, руки, але живіт та талія будуть об’ємними.

– Пісочний годинник. Найбільш вигідний тип жіночої фігури. Жінка має сбалансовані плечі, стегна, при тому струнку талію.

– Груша. Це вузькі плечі, талія та широкі стегна.

– Прямокутник. Фігура майже не має вигинів, при тому всі параметри збалансовані між собою.

– Перевернутий трикутник. Жінка має широкі плечі, вузькі стегна та талію.

Після цього потрібно визначити, що саме ви хочете підкреслити.

Наприклад, якщо у вас фігура типу пісочного годинника, рекомендується підкреслити талію. Грушам можна привернути увагу до бюсту або плечей. Такі маніпуляції допоможуть вдало підкреслити силует.

Потрібно обрати правильну тканину

Тканина відіграє важливу роль в тому, як саме конкретна річ буде на вас сидіти. Потрібно обирати еластичні тканини, які тягнуться. Це можуть бути спандекс, суміш еластану, які забезпечують щільну, але зручну посадку. Також необхідно врахувати товщину тканини. Наприклад, легші тканини дозволяють тілу дихати, а більш щільні добре підтримують тіло.

Обираємо відповідний виріз

Розглянемо, які різновиди вирізів на сьогоднішній день існують:

– V-подібний виріз. Одяг з таким вирізом підходить для фігури типу пісочного годинника а також типу груші. Такий виріз дозволить привернути увагу до бюсту та до талії.

– Глибокий виріз. Добре підійде для різних форм, як струнких, так і більш об’ємних.

– Квадратні вирізи. Добре підходять для таких фігур, як прямокутник та яблуко.

– Високі вирізи. Добре підходять для фігури типу перевернутого трикутника.

Кожен тип фігури може бути вигідно підкреслений, якщо правильно обрати різновид одягу.

Довжина рукава також важлива

Довжина рукава боді також впливає на те, як річ виглядає на різноманітних типах фігури.

Наприклад, фігура типу пісочного годинника може собі дозволити будь-яку довжину рукава. Якщо потрібне боді для вечірнього виходу, необхідні відкриті, напівпрозорі рукави, вони нададуть жіночності, елегантності.

Для фігури у формі яблука або груші рекомендується обирати рукави до ліктів або трішки довші.

Якщо фігура типу прямокутника, гарним рішенням стануть рукави різноманітної довжини. Не варто боятися проводити експерименти з одягом, аби вигідно підкреслити переваги свого тіла.

В інтернет-магазині є великий вибір різноманітних боді для будь якого типу фігури. Всі моделі можна побачити в електронному каталозі. Щоб зробити вибір, достатньо просто зайти на сайт.

Консультант допоможе зробити правильний вибір, підкаже, як правильно оформити замовлення. Доставка доступна по всім містам та регіонам України. Також є можливість самостійного вивозу. Оплата готівкою, а також можна оплатити за допомогою банківської картки. Менеджер підкаже, чи можна оплачувати при отриманні боді, або одразу на карту.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus