USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.75

Як працює дослідницька організація Arensia*

8 Жовтня 2021 12:32
Arensia – це приватна дослідницька організація з німецьким акціонерним капіталом, заснована у 2010 році, яка спеціалізується на проведенні клінічних досліджень I та II фази. Головний офіс компанії розташований у м. Дюссельдорф, в Німеччині.

Дослідницькі центри компанії Arensia є одними з найбільших в країні спеціалізованих центрів клінічних випробувань. Філія Arensia в Україні проводить клінічні дослідження I і II фази в різних терапевтичних напрямках згідно з найвищими міжнародними стандартами з 2017 року.

ARENSIA має сучасні спеціалізовані центри для проведення клінічних досліджень в різних країнах Європи. Дослідницькі центри Arensia оснащені всім необхідним для обслуговування і комфорту пацієнтів. Дослідницькі центри повністю забезпечені сучасним медичним обладнанням, що дозволяє гарантувати безпеку пацієнтів при проведенні клінічних досліджень.

Дослідницькі центри Arensiaакредитовані та ліцензовані для проведення клінічних досліджень, а також працюють під контролем Європейського Агентства з лікарських засобів (EMA), Управління США з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (US Food and Drug Administration), а також представників фармацевтичних компаній – спонсорів досліджень. Дослідницькі центри регулярно проходять інспекції та аудити для постійної підтримки і покращення якості роботи.

Лікарі-дослідники та науковці, які працюють в компанії ARENSIA, є фахівцями найвищої кваліфікації в різних терапевтичних областях, таких як медицина внутрішніх хвороб, онкологія, кардіологія, клінічна фармакологія, ревматологія, ендокринологія, нефрологія, урологія, інфекційні захворювання, педіатрія, і т. д. Всі лікарі-дослідники компанії Arensia проходять обов’язкову підготовку з проведення клінічних випробувань і є сертифіковані фахівцями в цій області. Кваліфікація цих лікарів підтверджена як спонсорами (фармацевтичними компаніями), так і органами Міністерства охорони здоров’я України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus