USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Як позбутися мишей в будинку або квартирі?*

21 Вересня 2023 17:33
Звичайним середовищем проживання мишей є поля та інші природні зони. Проте іноді ці гризуни поселяються в будинках, квартирах та присадибних ділянках. Причиною такої міграції зазвичай є продукти харчування та запаси урожаю. Бажаючи поживитися ними, миші знаходять щілини або інші проходи та проникають всередину приміщення.

Для деяких власників поява непроханих гостей є справжньою проблемою. Проте її досить легко розв’язати, якщо використовувати сучасні засоби від мишей, які є в продажу. Пропонуємо дізнатися, як швидко позбутися мишей в домі та інших об’єктах.

Як позбутися мишей в квартирі?


Миші є не частими гостями в багатоквартирних будинках. Та все ж іноді власники зустрічають в своєму житлі дрібних шкідників. У більшості випадків вони мігрують з закинутих та брудних підвалів, в яких є оптимальні умови для їхнього існування.

Не знаходячи там їжі, вони починають підніматися вище та потрапляють в людські оселі. Для боротьби з цими гризунами в цьому випадку можна використовувати кілька видів засобів. Наприклад, високий рівень ефективності забезпечує ультразвуковий відлякувач. Пристрій є безпечним для домашніх улюбленців та не створює дискомфорту для людей під час використання.
Принцип його роботи ґрунтується на відтворенні звукових хвиль на частотах, які є неприємними для мишей. Додатковою перевагою є те, що він забезпечує майже миттєву дію. Тоді як клейові пастки діють через певний проміжок часу, звук одразу поширюється на всю територію пересування гризунів.

Як позбутися мишей у хаті?


У приватному домі миші з’являються частіше, ніж в квартирах. Саме тому засоби боротьби з гризунами мають найбільший попит серед власників заміських котеджів та будинків. Проте у багатьох з них виникають труднощі з вибором найкращого засобу. В цьому випадку експерти рекомендують орієнтуватися на кілька критеріїв:

площу, на яку поширюватиметься дія засобу;

кількість пацюків;

запит.

Якщо розглядати конкретні види засобів, то варто звернути увагу на приманки, мишоловки, спеціальні пристрої на основі клею.
Якщо все одно важко зорієнтуватися в представлених моделях, можна звернутися до консультантів спеціалізованих магазинів. Вони підкажуть, як позбутися мишей у приватному будинку, та допоможуть обрати найкращі рішення з урахуванням індивідуальних запитів.

Як назавжди позбутися мишей?


Кожного власника житла, який коли-небудь зіштовхувався з проблемою появи гризунів, цікавлять ефективні методи боротьби з тривалим ефектом. Адже нікому не хочеться знову витрачати час та гроші на пошук потрібного засобу.
Щоб позбутися шкідників назавжди, потрібно правильно вибрати засіб. У процесі варто враховувати особливості об’єкта, в тому числі площу, а також популяцію шкідників. Додатковим фактором є проживання на території домашніх улюбленців. У цьому випадку не варто використовувати засоби на основі отрут. Якщо розглядати універсальні пристосування, то чудовим рішенням стануть клейові пастки, мишоловки та ультразвукові відлякувачі.

Джерело: nasekomym.net
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Iryna Показати IP 27 Листопада 2023 18:01
Дякую ща статтю, Спробую ультразвуковий відлякувач

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus