USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Як покращити свою кредитну історію за допомогою мікропозик?

Сьогодні 13:55
Зіпсована кредитна історія серйозно знижує шанси на отримання нових кредитів. Як показує практика, кредит із поганою кредитною історією практично неможливо взяти у банку. Але це можна зробити в багатьох МФО за посиланням https://money4you.ua/info/kredit-z-poganoyu-ki/. Більше того, за допомогою мікропозик можна покращити кредитну історію.

Пропонуємо покрокову інструкцію для тих, хто хоче використовувати МФО для покращення своєї кредитної історії.

Оцінка поточної кредитної історії



Дізнатися про свою кредитну історію можна зробивши запит до кредитного бюро, яке веде кредитні історії позичальників. Нині в Україні працюють 4 кредитні бюро, кожне з яких працює з певними кредитно-фінансовими організаціями. Будь-який громадянин України має право безкоштовно один раз на рік запитати дані про свою кредитну історію. Визначте поточний рейтинг та виявите помилки чи недоліки, які можуть вплинути на кредитний рейтинг. Визначте причини низького рейтингу, чи то прострочення платежів, чи не закриті з боргами рахунки, чи наявність інших заборгованостей.

Вибір надійної МФО



Виберіть МФО з гарною репутацією. Вивчіть відгуки клієнтів та переконайтеся, що компанія надає дані про своїх позичальників у бюро кредитних історій. Оформляючи мікрокредит, зверніть увагу на відсотки, терміни та вимоги щодо погашення. Переконайтеся, що ви зможете своєчасно виконати умови позики.

Оформлення першої мікропозики



Для початку оберіть невеликий мікрокредит, який легко зможете погасити. Мета – продемонструвати свою платоспроможність, а не позичати великі суми. Під час заповнення анкети будьте максимально чесними та уважними, щоб уникнути помилок, які можуть призвести до відмови.

Своєчасне погашення позики



Погасіть взятий мікрокредит у строк або достроково, якщо це можливо. Своєчасне погашення кредиту трохи покращить загальний кредитний рейтинг. У жодному разі не допускайте прострочення. Навіть невелика затримка може негативно позначитися на кредитній історії.

*Матеріал розміщено на правах реклами. Редакція не відповідає за фінансові операції, здійснені третіми особами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ОДІН Показати IP Сьогодні 14:20
НАВЧІТЬСЯ ЖИТИ ПО ЗАСОБАХ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus