USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Як отримати пенсію та грошові виплати в «Укрпошті» під час воєнного стану

12 Березня 2022 19:18
«Укрпошта», Пенсійний фонд та Міністерство соціальної політики роблять усе, щоб навіть у складних умовах воєнного стану пенсіонери та отримувачі соціальних виплат своєчасно отримали виплати за березень.

Як ідеться на Урядовому порталі, якщо ви отримували пенсії та субсидії через «Укрпошту», не виїжджали і перебуваєте на своєму постійному місці проживання, то очікуйте свою пенсію, соціальну виплату або субсидію вдома. Або ви можете забрати її у відділенні згідно зі звичайним графіком виплат від «Укрпошти».

Залежно від стану бойових дій можуть бути перенесені дати виплат, про що одержувачів повідомлять. Виплати обов’язково будуть. Перевірити роботу відділень «Укрпошти» у вашому регіоні можна за посиланням.

Якщо ви виїхали з місця фактичного проживання, то можете отримати свої виплати наступним чином.

Зателефонуйте або до контакт-центру «Укрпошти» за номером телефону 0 800 300 545 та оберіть кнопку 2 – розділ «Пенсії, соціальні виплати та субсидії» (усі дзвінки безплатні); або до Пенсійного фонду за номерами телефонів, які розміщені за посиланням; або передайте інформацію через електронний кабінет.

Повідомте про необхідність отримання пенсії, грошової допомоги за іншою адресою та передайте наступну інформацію:

- прізвище, ім’я та по батькові одержувача пенсії та/або грошової допомоги;

- адресу отримання пенсії/грошової допомоги до березня 2022 року;

- паспортні дані (серія та номер паспорта);

- номер телефону одержувача пенсії/грошової допомоги;

- спосіб отримання виплати (на відділення або за домашньою адресою);

- нову адресу доставки: індекс відділення«Укрпошти» або адресу тимчасового проживання.

Якщо ви отримуєте пенсію або грошову допомогу поштовим переказом, повідомте оператору додатково код переказу, який отримали в смс-повідомленні.

Ваші кошти будуть виплачені за заявленою адресою проживання протягом кількох днів.

Якщо ви поки не визначилися з місцем отримання виплати та бажаєте її отримати на будь-якому автоматизованому відділенні «Укрпошти», до якого буде доступ, повідомте про це оператору.
Якщо ви отримували пенсії та субсидії через банківські установи і не маєте зараз можливості зняти з картки готівку, то можете скористатися наступними сервісами «Укрпошти»: перерахування коштів з картки для отримання готівки у відділенні «Укрпошти» або з доставкою за адресою проживання за допомогою послуги «З картки додому»; зняття коштів через POS-термінали у відділеннях «Укрпошти» (детальніше про послугу).

Читати ще: «Побачив літак – запустив ракету». Історія менеджера «Укрпошти», який збив російський військовий літак над Черніговом

Нагадаємо, 12 березня голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко повідомив, що, незважаючи на непросту ситуацію в країні, волиняни отримують пенсії, субсидії та інші соціальні виплати вчасно. Окрім того, виплати проводять, випереджаючи звичний графік.

Розпочато перерахунок державних виплат особам з інвалідністю. Збільшені нарахування вони отримають у квітні, включно з доплатою за березень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus