USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.30 10.60

Як організувати вдалий квартирний переїзд?*

28 Лютого 2023 17:37
Вибір дати та часу переїзду залежить від таких факторів, як робочий графік, доступність вантажників та вантажного автомобіля. Переїзд в нову квартиру займає багато часу та зусиль. Краще завчасно обрати день, коли ви не маєте інших планів та можете приділити достатньо часу для організації переїзду.

Оренда вантажного автомобіля та закупівля матеріалів для пакування

Перш за все, потрібно визначитися з розміром вантажного автомобіля залежно від обсягу вашого майна. Компанія Грузар надає послуги вантажних перевезень та допоможе вам обрати оптимальний автомобіль.

Для пакування своїх речей вам знадобляться матеріали для упаковки. Це можуть бути картонні коробки, плівка для пакування, скотч, папір для заповнення порожнього місця в коробках та інші матеріали. Ці матеріали можна замовити у компанії-перевізника.

Перед закупівлею матеріалів для пакування рекомендується зробити інвентаризацію речей та визначити кількість необхідних матеріалів. Намагайтеся купувати матеріали відповідної якості, щоб зберегти цілісність своїх речей під час переїзду.
Пакування речей

Після того, як всі речі зібрані в коробки, настав час їх упакувати. Ось кілька корисних порад, які допоможуть вам правильно запакувати ваші речі для переїзду:

1. Використовуйте міцні коробки.

2. Пакуйте речі за категоріями.

3. Захистіть крихкі речі додатковою упаковкою.

4. Пакуйте важкі речі окремо, щоб уникнути можливих пошкоджень.

5. Позначте коробки, щоб легше було знайти потрібні речі під час розпакування.
Завантаження вантажного автомобіля та переїзд

Рекомендуємо скористатись послугами професійного перевізника, щоб перевезти речі недорого та уникнути потенційних ушкоджень.

Старайтесь розміщувати коробки у такий спосіб, щоб вони не розсипалися під час перевезення. Рекомендується розміщувати найважчі коробки знизу, а легші ставити поверх них. Необхідно закріпити коробки за допомогою ременів безпеки в середині автомобіля.

Розпакування речей в новому місці проживання

Після приїзду на нову квартиру й розвантаження речей, настає час розпаковки. Почніть з речей першої необхідності: кухонних приборів, білизни тощо.

Краще розпаковувати речі у відповідних кімнатах. Наприклад, коробки з кухонним приладдям краще розпаковувати в новій кухні, а одяг та білизну в спальній кімнаті.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus