USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Як обрати новорічний подарунок дитині*

21 Грудня 2018 08:00
Різноманіття дитячих іграшок захоплює та збиває з пантелику: м’які ведмедики, настільні ігри, ілюстровані книжки та конструктори. Щороку в грудні батьки опиняються у скрутній ситуації: як обрати незвичайний і цікавий подарунок під ялинку? Вам допоможуть наші поради та список оригінальних подарунків.

Головним критерієм вибору повинен бути вік дитини. Сортери зацікавлять дитину 6-18 місяців, але точно не здивують першокласника. А ось дитині до 3 років краще не дарувати конструктор з маленькими елементами.

Якість дитячих товарів повинна бути відмінною. Спочатку зверніть увагу на матеріал. Обирайте іграшки з дерева, якісного пластику без ПВХ, розмальовані безпечною фарбою, або купуйте вироби з тканини.

Перевірте функціональність та безпечність кожної частини. Дрібні деталі повинні надійно кріпиться до основи, а виріб має витримувати навіть енергійні ігри малюка.

Іграшки не обов’язково повинні бути реалістичними, але бажано, щоб вони не порушували базові правила: очі, руки у звіряток повинні розташовуватись симетрично, кольори бути нейтральними, не втомлювати очі.


6 подарунків, які здивують вашого малюка

Тепер, озброївшись знаннями про вибір якісної іграшки, пропонуємо вам добірку цікавих та оригінальних подарунків:

- Музичні вироби: іграшкові гітари та синтезатори, музичні килимки та мікрофони. Хто знає, можливо з вами росте нова зірка естради.

- Конструктори літаків, машин, які розвивають моторику рук та цікаві дітям різного віку (від 3+).

- Дитяча залізниця дозволить відчути себе справжнім машиністом та створить святкову атмосферу.

- Пальчикові фарби. Спробуйте перетворити звичайне малювання на справжні веселощі, використовуючи замість пензлика руки. Такі фарби безпечні й дарують фантастичні емоції.

- Улюблене заняття дітей – імітувати справи дорослих. Тому касовий апарат, дитяча кухня, набір інструментів точно сподобаються вашому малюкові.

- Набори для хімічних експериментів та дослідів – ще один варіант цікавого подарунку.


У шаленому ритмі життя важко виділити час на пошуки подарунку в торгових центрах. Замовити якісні іграшки та товари для дітей можна в інтернет-магазині Панама. Швидке замовлення, безкоштовна доставка допоможуть створити свято для вашої дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
21 Показати IP 21 Грудня 2018 11:42
Здивує це айфон ХS

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus