USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

Як обрати нерухомість за кордоном: практичні поради

Сьогодні 11:41
Раніше придбати нерухомість за кордоном могли тільки люди з надвисокими прибутками, а для інших це залишалось мрією. Сьогодні значно більше людей купують житло в інших країнах, знаходячи відповідні варіанти відповідно до свого бюджету. Одні використовують нерухомість для відпочинку чи проживання, інші – вкладають капітал для отримання прибутку.

На що звертати увагу?

Особливо привабливою є нерухомість у високорозвинених європейських країнах, в ідеалі з виходом до моря. Якщо ви плануєте купівлю нерухомості за кордоном, варто звернути увагу на такі моменти.
Перш за все, треба вибрати країну, в якій ви будете купувати житло, розглянувши її економічні та політичні умови, вартість нерухомості, законодавчі норми тощо. Зокрема дуже важливо вивчити юридичні особливості купівлі нерухомості для іноземців. Загалом найпривабливішими для купівлі житла вважаються країни зі стабільною ситуацією, такі як Данія, Італія, Німеччина, Франція, Австрія тощо. Для бізнесу чудово підходять теплі країни з курортами, такі як Туреччина, Іспанія, Португалія.

Після того як виберете країну, потрібно визначитися з видом житла і місцем його розташування. Так, ви можете обрати невеличкі апартаменти, простору квартиру, окремий дім або таунхаус, будиночок у передмісті, бунгало чи віллу на березі моря. Варіантів дуже багато, що дозволяє підібрати житло на різний бюджет. Вартість нерухомості буде залежати не тільки від виду й розміру, але й від району розташування, відстані до моря чи міського центру. Дізнайтеся більше про місто й район, в яких розташований об’єкт, приділіть увагу наявній інфраструктурі – магазинам, банкам, ресторанам, аптекам, лікарням тощо. Порівнюйте різні варіанти між собою, виходячи з мети, якої хочете досягнути.
Один із ключових моментів – стан об’єкта нерухомості. При виборі покладайтесь не тільки на фотографії або відео, але й на інформацію про об’єкт – коли він був побудований, чи здійснювались капітальні ремонти, чи потребує житло якогось ремонту зараз.

Дізнайтесь про інші витрати, окрім безпосередньої ціни житла, які виникнуть при купівлі: збори і податки, банківські комісії, оплата агенції нерухомості тощо.

Якщо купуєте житло для себе, приділіть особливу увагу інфраструктурі, необхідній для постійного проживання. Якщо плануєте здавати нерухомість в оренду, обирайте об’єкт ближче до моря, природних або історичних пам’яток, розважальних центрів – всього, що подобається туристам.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
x Показати IP Сьогодні 13:03
Мені цікаво як пересічному громадянину України не ухилянту на кого розрахована ця інформація тобто на уклоністів щось файли не сходяться А так в принципі цікаво

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus