USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Як обрати якісний фен для волосся для домашнього використання?*

14 Грудня 2022 12:18
Обираючи фен для волосся, значна кількість користувачів віддає перевагу професійним моделям. Їхня основна особливість у високій потужності, а також можливості використовувати не лише для сушки.

Параметри вибору фену для домашнього використання

В умовах перукарні фен використовується, щоб здувати волосся після стрижки, робити укладку, а також піднімати шевелюру, щоб виконати чоловічу стрижку у стилі Undercut, коли зверху утворюється рівна поверхня.

Важливі характеристики під час вибору фену для волосся:

• Потужність. Саме від неї залежить кількість режимів, можливість здійснення складних укладок та стильних зачісок до свят. Для професійного користування зазвичай обирають моделі, потужність яких складає 1900 Вт і більше. Для домашнього використання варто обрати моделі з потужністю 1-1,5 кВт.

• Розміри. Компактні моделі створені для домашнього використання та відрізняються довжиною руків’я, що складає 18-19 см. Завдяки цьому процес укладки максимально зручний, а пристрій не відрізняється великою вагою, що не спричиняє втомлюваності рук.

• Можливість висушування волосся з використанням холодного потоку. Головний ризик під час висушування волосся – це його нагрівання. Підвищення температури може спровокувати утворення посічених кінчиків та пошкоджень. Тому для освітленого волосся, яке регулярно піддається агресивній дії фарб, варто обирати лагідні режими сушки холодним повітрям.

Як заощадити на придбанні фену для волосся?

Наразі зовсім невелика кількість українців може похвалитися високим рівнем заробітної плати. Після російського вторгнення вона значно зменшилася. Саме тому техніку купують лише в тому випадку, коли старий прилад зламався. Тому головне завдання – це придбати техніку та заощадити гроші. Проте варто розуміти, що купівля дешевих приладів може обійтися значно дорожче, через погану якість збирання та неякісні деталі. Краще купувати моделі перевірених виробників, які добре себе зарекомендували та надають гарантію на свої пристрої. Серед компаній, які виготовляють техніку чудової якості, варто виділити Rowenta, Philips, Tefal.

Оптимальним варіантом заощадження коштів є придбання досить простих моделей, з невеликою кількістю функцій. Якщо ви використовуєте фен лише для висушування волосся теплим потоком, обирайте прості пристрої, без регулювання температури повітря, з мінімальною кількістю режимів. Заощадити можна, якщо відмовитися від додаткових насадок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus