USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Як обміняти водійські права під час воєнного стану: перелік документів

30 Жовтня 2022 17:10
Мобільні сервісні центри МВС працюють на звільнених від росіян територіях. Найчастіше у цих центрах поновлють посвідчення водія чи свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, також здійнюється перереєстрація авто.

Про це поінформував начальник Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України Микола Рудик, передає Укрінформ.

«Щодо вартості послуг, які надаються нами у мобільних сервісних центрах, то вона не відрізняються від (вартості, – ред.) тих послуг, які надаються у стаціонарних приміщеннях територіальних сервісних центрів. Загалом послуг за день ми зазвичай надаємо майже 25-35 – це по Харківській області», – зазначив він.

За словами чиновника, для того, щоб обміняти посвідчення водія у період воєнного часу, достатньо мати паспорт у вигляді книжечки, код ІПН або паспорт у вигляді ID-картки, а також документ щодо місця реєстрації (форма 13).

Серед способів, як громадянин може замовити і обміняти посвідчення водія, – це самостійний вибір зручного територіального сервісного центру на сайті ГСЦ по локації і попередній запис через електронну чергу, або фізичне звернення особи до будь-якого територіального сервісного центру і отримання там талончика е-черги.

«І упродовж мінімального часу будь-хто може обміняти посвідчення водія. Зокрема, вартість наразі обміну посвідчення водія – це до 300 грн. Щодо його доставки за допомогою національного оператора поштового зв’язку (Укрпошта, – ред.) – це загальна вартість близько 600 грн», – заявив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus