USD 41.15 41.50
  • USD 41.15 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Як навчатимуться студенти ВНУ після зимових канікул

13 Грудня 2020 20:29
Перші три тижні після виходу з канікул студенти Волинського національного університету ім. Лесі Українки слухатимуть лише лекції дистанційно.

Про це кореспондентам студентського інформпорталу «Нівроку» розповіла студентка 2 курсу, членкиня трудового колективу ВНУ Марія Козак, інформують у фейсбуці.

У четвер, 11 грудня, відбулись збори трудового колективу ВНУ, на яких ректор Анатолій Цьось звітував та підвів підсумки роботи університету та повідомив найближчі плани.

Як стало відомо, сесію проводитимуть дистанційно через впровадження жорстких карантинних заходів із 8 по 24 січня. На другий семестр студенти повернуться вже 16 лютого.

Зазначили, що перші три тижні заняття будуть проходити суто лекційно, і адміністрація сподівається на поліпшення епідеміологічного стану до початку затребуваних практичних занять в аудиторіях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 13 Грудня 2020 21:49
в деяких навіть школа Києва подовжують навчання до 7 січня щоб менше було цього "дистанційного навчання" ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus