USD 41.20 41.58
  • USD 41.20 41.58
  • EUR 41.25 41.58
  • PLN 10.26 10.50

Як надійно захистити авто від викрадення*

16 Жовтня 2023 14:58
Україна посідає лише 51 місце у світовому рейтингу за викраденням автомобілів, але низька щільність транспортних засобів на душу населення змушує переглянути необхідність додаткової безпеки.

На ринку представлені кілька основних способів захисту від викрадення:

● різні протиугінні системи;

● імобілайзери;

● сигналізації з автозапуском ДВЗ;

● сигналізації зворотного зв’язку.

Кожен із цих видів протиугінних сигналізацій має свої переваги та недоліки, але загалом вони покривають базову потребу людини в охороні. Відносно недавно почав набирати свою популярність gps жучок на машину, який повністю змінив систему організації протиугінних систем.

Навіщо потрібен GPS-жучок на авто



Сучасна система GPS дає змогу з точністю до кількох метрів визначати місце розташування транспортного засобу, незалежно від країни його місце перебування. За фактом, це високотехнологічний пристрій, який працює окремо від протиугінної системи або може частково замінити його функції. Завдяки невеликій вазі та габаритам жучок практично неможливо помітити, а величезний ресурс автономності відкриває можливість відстежування ТЗ навіть за повної відсутності зовнішнього живлення.

Перевага трекерів у тому, що вони відносно недорогі, не вимагають особливих умов в експлуатації й дають максимум інформації про авто. Залежно від обраного класу GPS, можна перевіряти не тільки розташування авто, а й своєчасно отримати інформацію про спроби викрадення, які будуть припинені співробітниками Ohholding.

Кому підійде GPS-трекер



Встановлення цієї системи можливе на будь-який транспортний засіб: чи то мотоцикл із преміального сегмента, чи то середньобюджетний автомобіль. Як показує практика, використання маячка буде зручним для використання на всьому транспорті, який перебуває в приватному володінні або є об’єктом корпоративної власності.

Завдяки GPS-маячку ви зможете:

● відстежувати місцерозташування ТЗ;

● перевіряти маршрути слідування;

● запобігати спробам викрадення;

● складати звіти про години роботи свого водія та багато іншого.

GPS-жучок – один із найефективніших способів захисту транспорту і надійний помічник у вирішенні величезної кількості корпоративних завдань у компаніях, незалежно від сфери їхньої діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus