USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Як молодому інтернет-магазину досягти успіху?*

9 Лютого 2023 11:51
Наразі компанію Amazon важко назвати новачком на ринку, адже marketplace працює більше 25 років. Більшість сучасних молодих користувачів, які регулярно замовляють товари на Amazon, уявлення не мають, що майданчик починав свою діяльність, як книжковий магазин. Він зробив свого власника найбагатшою людиною на планеті.

Завдяки чому Amazon став найвідомішим маркетплейсом у світі?

Саме такої слави намагаються досягти невеличкі магазини та бізнеси, які засновують власні маркетплейси. Одним з них варто вважати магазин Sello.uz. Це молодий та перспективний проєкт, який працює у сфері маркетплейсів, та пропонує покупцям широкий асортимент товарів відомих виробників, що можуть похвалитися чудовою якістю.

Заснував Amazon віце-президент інвестиційної компанії, який мешкав на Уолл-стріт. Досить багатий чоловік не хотів працювати на когось, та забажав заснувати власну справу. І тоді він побачив, що досить швидкими темпами розвивається торгівля в інтернеті. Завдяки статистичними даними він побачив, що найкраще зараз продаються компакт-диски, книги та різноманітне програмне забезпечення. Засновник обрав книги у якості основного товару, який продавався на маркетплейсі.

Через декілька років магазин Amazon став однією з найперших книжкових крамниць, які доставляють продукцію не лише в межах Америки, але й далеко за її кордонами.
Як стати популярним маркетплейсом та завоювати прихильність покупців?

Наразі величезна кількість бізнесменів та підприємців намагаються досягти успіху Amazon, проте вдається це далеко не всім. Зверніть увагу на молодий та перспективний проєкт Sello. Замовники стали більш вимогливими, та потребують окремого відношення та підходу до продажу товарів.

Чого бажає молодь та сучасні покупці:

– Щоб стати популярним, не достатньо лише продавати товари, які відомі на весь світ. Користувачі бажають, щоб товар приходив додому з можливістю обміну або повернення. Але зовсім незначна кількість сучасних маркетплейсів пропонують такі послуги безкоштовно.

– Щоб досягти успіху зараз, маркетплейсам потрібно боротися з конкуренцією та намагатися бути кращим, виділяючись на фоні інших майданчиків, що пропонують широкий асортимент товарів.

– Наразі маркетплейси досить популярні у невеликих країнах, які досить пізно почали використовувати інтернет, діджиталізацію та E-Commerce, продаж товарів через інтернет.

Доведено, що 80% покупців, які замовляють товари на маркетплейсах – це молодь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus