USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Як лояльні до «Континіуму» ЗМІ обрахувалися у рейтингах УКРОПу

6 Липня 2017 18:33
Журналісти видання «ВолиньPost», лояльного до групи «Континіум», провели «соціологічне дослідження», аби, як з'ясувалося, у результаті показати уявну недовіру містян до політичної партії «УКРОП». Втім, прорахувалися в обрахунках.

Згідно із «соціологічним» опитуванням, результати якого опублікували на інтернет-сторінках «ВолиньPost», 31,7% лучан вважають, що міський «УКРОП», керівник якого три місяці виконував обов'язки мера, нібито завів обласний центр у глухий кут. Із цього приводу коментатори зауважують, що після здійснення простого математичного підрахунку стає очевидно, що майже 70% лучан не поділяють цього твердження. «Серед опитаних вами 68,3% з 1168 лучан підтримують УКРОП і правильно роблять!», - коментують читачі.
Пригадаємо, партія «УКРОП» в Луцьку на 41 окрузі із 42 набрала найбільшу кількість голосів. Отримавши в місті найбільше довіри, політична сила створила найбільшу фракцію.

Варто зауважити, пропоновані варіанти відповідей, які пропонували лучанам, завідомо несли негативний відтінок щодо діяльності команди «УКРОПу».

Зокрема, одне із запитань виглядало так: «Чи Ігор Поліщук злякався кримінальної відповідальності за невиконання рішення суду щодо поновлення на посаді секретаря Юлії Вусенко», інше стосувалося того, що діяльність команди та Ігоря Поліщука нібито завела місто в глухий кут.

Нагадаємо, виконувач повноважень міського голови, депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук заявив про дострокове припинення повноважень як секретаря ради за власним бажанням. Він пояснив, що робить це, адже інтереси міста - вищі його власних амбіцій, а таке рішення здатне припинити політичні-шоу, ініційовані Вусенко, яка, з його слів, зрадила «Самопомочі» на користь «Континіуму».

ЧИТАТИ ЩЕ: КОЛИ ВІДБУДУТЬСЯ ТА КОМУ ВИГІДНЕ ЗАТЯГУВАННЯ - ВИБОРИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Смішно читати Показати IP 6 Липня 2017 19:56
Одні заправляються на Укрнафті а інші на WOG. Кожен хвалить свою заправку
пето Показати IP 6 Липня 2017 22:44
окей
Анонім Показати IP 7 Липня 2017 07:08
Брехня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus