USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Як і де на Волині утилізуватимуть вакцину, термін придатності якої скінчився

24 Листопада 2021 14:05
Прострочену вакцина проти COVID-19 зберігають на складах у регіонах до особливого розпорядження МОЗ про централізовану утилізацію.

Про це під час брифінгу 24 листопада повідомила заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук.

З її слів, станом на сьогодні на Волині є прострочена вакцина AstraZeneca, яку раніше доставили в Україну безкоштовно, як гуманітарну допомогу з Європи.

«Вона має короткий термін зберігання. Є близько 20 тисяч доз вакцини, термін придатності якої закінчився 30 жовтня 2021 року. Ще є AstraZeneca, термін якої виходить 30 листопада. Є відповідне розпорядження МОЗ про зберігання такої вакцини на складах у регіонах, у тому числі й на Волині, поки не вийде особливий наказ про централізовану утилізацію», - наголосила спікерка.

Раніше повідомляли, що у Волинській області проти коронавірусу вакцинувалися понад 35% дорослого населення. Одну дозу препарату проти COVID-19 отримав кожен четвертий волинянин. Зауважимо, що Волинь серед усіх регіонів країни посідає 21 місце за темпом вакцинації.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus