USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Як дотримуватися правил гігієни у дорозі?*

27 Квітня 2022 17:33
Аеропорти, вокзали, громадський транспорт, парки розваг, кінотеатри, кафе – це місця скупчення людей. Не завжди персоналу вдається своєчасно проводити санітарну обробку.

Отже, всі поверхні, з якими контактує людина, насичені різноманітними бактеріями та збудниками захворювань. І якщо для дорослого організму вони не шкідливі, то діти більш сприйнятливі до інфекцій.

Які нюанси слід передбачити до подорожі?

За підготовку до подорожі краще братися задовго до початку. Детально ознайомитися з особливостями подорожі з дитиною допоможуть Новини України. Добре було б спланувати весь маршрут повністю: розписати щодня по локаціях, ознайомитися з інформацією про них на сайтах.

Що варто дізнатися:

- країну, місто, куди плануєте подорож;

- місця громадського харчування (зручно, що можна орієнтуватися за відгуками клієнтів, обираючи найбільш підходящі та найближчі варіанти);

- визначні пам'ятки;

- зони відпочинку.

На основі даних буде дуже легко скласти план поїздки, який підійде всім членам сім'ї. Також перед від'їздом потрібно сходити до терапевта та педіатра, якщо від'їжджаєте разом із дітьми. Це потрібно для проведення відповідної вакцинації. Особливо це актуально, якщо ви задумали поїздку в екзотичну країну.

Не забувайте про дорожню аптечку. Збирають її для кожного члена сім'ї залежно від лікарських засобів, які наразі вживають, а також кладуть медикаменти першої необхідності (жарознижувальні, антигістамінні тощо).
Що взяти з собою в дорогу?

Зі стандартним дорожнім набором все більш-менш зрозуміло. Це шампунь, зубна щітка, паста, туалетний папір, дезодорант, інше приладдя, яким ви користуєтеся щодня. Але найголовніше, що знадобиться у подорожі та забезпечить належну гігієну рук туристу, це:

- Мило. Воно необов'язково має бути антибактеріальним. Краще віддати перевагу гелеподібній консистенції. Використовувати тверде мило не завжди зручно в дорозі, та й дозатор у рідкого аналога значно кращий в плані гігієни.

- Антисептик для рук. Придбати його можна і в аптеці, і в магазинах побутової хімії. Зверніть увагу на його компоненти.

Варто розуміти, що на поверхнях є безліч бактерій та збудників захворювань. Тому краще заздалегідь їх очистити. Антибактеріальні серветки можуть стати справжнім порятунком. Вони чудово впораються з антисептичною обробкою поручнів у громадському транспорті, відкидних столиків у літаку, потязі, дверних ручок тощо. Щоб відвідування громадського туалету було безпечним, продезінфікуйте серветками сидіння унітаза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus