USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Як державні аукціони можуть допомогти бізнесу*

23 Грудня 2020 15:16
На перший погляд може скластися враження, що державні аукціони - щось складне та незрозуміле. Але насправді з розвитком електронної системи Prozorro.Продажі все стало набагато простіше для бізнесу. У цій статті ви дізнаєтеся, чим державні аукціони можуть бути корисними для підприємців.

Коли треба знайти комерційну нерухомість для оренди, то зазвичай перше, що спадає на думку - це скористатися послугами рієлтора чи традиційних сайтів з оголошеннями. Але вони не мають такого різноманітного асортименту, як лоти в системі Prozorro. Продажі.

У випадку державних аукціонів в системі Prozorro.Продажі можна знайти унікальні об'єкти нерухомості, на центральних вулицях міста, які можна придбати або орендувати лише у держави, ексклюзивно.

Державні аукціони пропонують приміщення майже під будь-який бюджет та масштаб бізнесу. Це може бути як об'єкт нерухомості в історичному районі Києва, так і невелике приміщення на першому поверсі житлового будинку в спальному районі.

Крім того, завдяки державним аукціонам можна придбати легковий чи вантажний автомобіль або навіть вагон метро чи цілий літак.

Три причини взяти участь у державних аукціонах

По-перше, в системі Prozorro.Продажі є унікальні об'єкти, які ви більше ніде не знайдете. Важливо також те, що всі вони мають законних власників. Тобто жодних проблем із документами.

По-друге, можливість вибрати нерухомість в тому регіоні Україні, який вам потрібен. Вся інформація є у вільному доступі, тому ви завжди можете подивитися перелік актуальних лотів.

По-третє, вартість. Для підприємців - це, мабуть, один із найголовніших факторів. Наразі про державні аукціони знають далеко не всі, тому можна “вхопити” нерухомість за дуже привабливою ціною.

Як взяти участь у державному аукціоні

Для зручності ми поділили участь у державних аукціонах на шість кроків.

1. Зареєструватися на одному з акредитованих майданчиків Prozorro.Продажі.

Зазвичай, це зробити можна безкоштовно та швидко. При виборі варто звертати увагу на підтримку з боку експертів майданчика. Наприклад, на майданчику Аукціони. Prom консультують на всіх етапах участі в аукціоні: від самого початку до завершення купівлі лоту/підписання договору.

2. Вибрати потрібний регіон та знайти цікавий для себе лот.

3. Домовитися з організатором аукціону про перегляд лоту. Це дозволить переконатися у правильному виборі. Або навпаки, в необхідності шукати інший варіант.

4. Зареєструвати електронний кабінет учасника. На цьому етапі стануть у нагоді консультанти того майданчика, який ви вибрали.

5. Підготуватися до аукціону. Краще заздалегідь вивчити ринок та середній рівень цін, щоб розуміти, яку максимальну ціну доцільно запропонувати.

6. Якщо ви перемогли - чудово. Тоді потрібно буде здійснити оплату відповідно до протоколу та підписати договір.

Ось і все. Якщо вам необхідне приміщення, авто чи бізнес-ідеї, то державні аукціони Prozorro.Продажі можуть стати джерелом і натхнення, і ресурсів. Бажаємо успіхів!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus