USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.90

Як боротися з поганою кредитною історією?

Сьогодні 13:58
«Від в’язниці та від суми не зарікайся». На життєвому шляху людини чекає безліч несподіванок, які можуть змінити до невпізнання його буття буквально за кілька днів. Зазвичай при оформленні на себе будь-якого кредиту або мікропозики адекватна людина точно знає, за рахунок яких коштів вона може погасити цю заборгованість.

Однак всім відомо поняття форс-мажору. При несвоєчасній оплаті боргу є ризик створити погану кредитну історію. При цьому в отриманні наступного кредиту (навіть через певний проміжок часу) Вам вже можуть відмовити. Тому рекомендуємо Вам завітати на портал ExpoBank та подивитись всі нові кредити з поганою історією щоб обрати для себе кращю пропозицію.

Банки України реагують на погану кредитну історію людини, яка оформляє кредит, досить однозначно – просто відмовляють в отриманні кредиту. У таких випадках позичальника можуть виручити мікрофінансові установи, що займаються мікрокредитуванням. Перелік компаній, які можуть надати короткостроковий кредит, незважаючи на кредитну історію можна подивитись на сторінках фінансовго порталу ExpoBank https://expobank.kiev.ua/vsi-mfo-ukraine/.

Як швидко обрати МФО на ExpoBank?

Для того, щоб отримати позику необхідно заповнити заявку на сайті обраної Вами МФО. Якщо скористатися повзунками на кредитному калькуляторі, можна вибрати термін та суму необхідного кредиту, після чого натиснути кнопку «Отримати кредит».

У новому вікні слід правильно заповнити інформаційні поля, ввести серію і номер паспорта, ідентифікаційний код, особисті дані та дані банківської карти, після чого в телефонному режимі, а також на електронну пошту прийде повідомлення про схвалення або відхилення заявки на кредит.

За заздалегідь заданим алгоритмом програма приймає рішення в найкоротші терміни. В середньому весь процес, починаючи з моменту заповнення заявки, займає не більше 8-10 хвилин. Якщо заявка схвалена, то в листі, що прийшов на електронну пошту, Вам необхідно погодитися з умовами договору і дочекатися надходження суми на карту (зазвичай очікувати доводиться не більше години).

Погашення позики, а також нарахованих відсотків, можливо в будь-який момент, навіть раніше закінчення терміну дії договору. При цьому за дострокове погашення на позичальника не накладаються будь-які санкції.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus