USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

«Я тебе туди не посилав»: в Одесі жорстоко побили військового. Відео

7 Липня 2024 09:36
В курортній Одесі жорстоко побили військового, коли той відпочивав з сім’єю.

Про це повідомив активіст Дем’ян Ганул, який оприлюднив відповідне відео, передає УНІАН.

За його даними, подія сталася ввечері в «Аркадії», а про ситуацію, що склалася, йому розповіли у бригаді, в складі якої служить потерпілий.

«2 липня увечері військовослужбовець однієї з бойових бригад оперативного командування «Південь», перебуваючи у законній відпустці, прогулювався з сімʼєю та друзями «Аркадією» в Одесі. Під час відпочинку в кафе, почалася словесна перепалка з компанією цивільних чоловіків, яка переросла у бійку після слів: «Я тебе туди не посилав» (на фронт, – ред.)», – навів Ганул коментар військових.

Як уточнив активіст, потерпілий отримав тяжкі травми голови та обличчя, втратив багато крові. Наразі він перебуває у лікарні в тяжкому стані. Водночас він зазначає, що деякими телеграм-каналами поширюється інформація про те, що нібито військовий, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, чіплявся до перехожих та провокував бійку.

Читати ще: Помста року: у Миколаєві чоловік наводив російські ракети на будинки жінок, які йому відмовили

«У матеріалах кримінального провадження та в поясненнях свідків подібна ганебна інформація відсутня, що свідчить про намагання проросійських інформаційних ресурсів дискредитувати військовослужбовців ЗСУ та налаштувати цивільне населення Одещини проти українських захисників», – наголошує Ганул.

За словами Ганула, за підозрою у побитті військового затримано підозрюваного – уродженця Херсона Олександра Єпішина 1989 р. н.
«Військових дуже багато, велика кількість з них не отримує належної реабілітації, це велика проблема сьогодення. Тому, ми маємо з розумінням ставитися та допомагати ветеранам, якщо навіть відбувся конфлікт, його слід владнати без застосування сили проти наших захисників. Під*р, розуміючи, що перед ним військовий, почав цілеспрямовано його забивати, коли той не чинив опір», – наголосив активіст.

Він оприлюднив уривок відео з потерпілим та фото підозрюваного, який зараз нібито перебуває у СІЗО.

У регіональному главку Національному поліції факт побиття підтвердили. Про бійку, яка сталась 2 липня близько 22:00 на Аркадіївській алеї, поліцейським повідомили перехожі.

Правоохоронці встановили, що між двома компаніями відпочивальників сталася сварка, під час якої один чоловік вдарив іншого в голову.

Медики госпіталізували 28-річного потерпілого до лікарні та діагностували у нього важку черепно-мозкову травму, переломи кісток обличчя та черепа, а також субарахноїдальний крововилив.

Інших учасників події правоохоронці доставили до територіального підрозділу поліції. Після зʼясування всіх обставин інциденту слідчі внесли відомості за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження.

«35-річного чоловіка, який спричинив потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – розповіли поліцейські.

Нагадаємо, що 20 червня в центрі Дніпра група людей у балаклавах і камуфляжі напали на колишнього військовослужбовця ЗСУ. Згодом стало відомо, що йдеться про ексбійця підрозділу Kraken Дмитра Павлова з позивним «Син». Невідомі напали на нього тоді, коли Павлов гуляв вулицею з маленькою дитиною. Перед цим, як повідомили в мережі, в ексбійця виникла суперечка із Тищенком і його командою за те, що вони прогулюються містом зі зброєю та у військовій формі. Серед учасників сутички також був і поліцейський. ЗМІ повідомили, що йдеться про працівника столичної поліції, який перебував у Дніпрі у відрядженні, де «брав участь у проведенні слідчих дій в іншій справі».

Тищенку оголосили підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого (ч. 2 ст. 146 КК України). На додаток, під час вручення йому підозри депутат розбив свій телефон, утім у ДБР впевнені, що «це не завадить слідству отримати з нього інформацію».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 7 Липня 2024 10:24
бикуватих дегенератів треба на перевиховання направляти на фронт окопи рити, бо більше вони ні на що не здатні
Урфін Джус Показати IP 7 Липня 2024 11:02
Тільки місцеві кажуть, що він до всі чоловіків чіплявся - чого вони не на фронті. От і вилізла закономірність!
Песиміст до Урфін Джус Показати IP 7 Липня 2024 11:20
То тепер на запитання чого не на фронті можна голову розбивати?
Хз Показати IP 7 Липня 2024 11:18
Не карають то й нападають. І ні слова про інших осіб, чи уточнені їх дані в ТЦК, чи отримали вони «підозри». Адже злочин це ДІЯ чи БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ згідно чинного ККУ. Але хто на ті закони дивиться, якщо кулаки чешуться
Байден Показати IP 7 Липня 2024 18:00
"Молодшого сержанта одного із штурмових підрозділів ЗСУ було госпіталізовано ввечері 2 липня з тяжкою черепно-мозковою травмою, переломом кісток обличчя та внутрішньочерепним крововиливом, постраждалий разом із товаришем ходив по "Аркадії" і питав у зустрічних чоловіків, чи служили вони в армії. Якоїсь миті в ході подібних розпитувань з одним із перехожих почалася бійка. " Так хто до кого чиплявся ??? Був би тверезим не отримав би ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus