USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Я там займаюся божевільним сексом»: у сина Байдена вкрали ноутбук з порно-компроматом. Відео 18+

12 Серпня 2021 20:42
У сина президента США Джо Байдена Хантера вкрали ноутбук з великою кількістю компромату порнографічного характеру.

Видання DailyMail оприлюднило відео, на якому він розповідає про це невідомій дівчині після інтимного зв’язку у готельному номері, повідомляє Новое время.

За словами Байдена-молодшого, ноутбук пропав у Лас-Вегасі, де він 18 днів розважався в компанії російських наркодилерів, витрачаючи за ніч близько $10 тисяч, поки не втратив свідомість прямо у джакузі.

«Отже, я сиджу там, і це останнє, що я пам’ятаю... Я прокидаюся, і там тільки Мігель, який відчайдушно бігає, збираючи речі, і Пірс, його друг. Вони всіх вигнали... Вони збиралися йти, і я прокинувся. Там була 35-річна росіянка, мила брюнетка. Вона відмовилася їхати, і вони не стали викликати швидку допомогу. Спочатку вони не знали, мертвий я чи ні», – згадує Хантер.

Саме після тієї ночі син глави Білого дому й помітив зникнення свого ноутбука.

«Я думаю, що ці троє (вкрали ноутбук), троє хлопців, які були схожі на невелике угруповання. Дилер і двоє його хлопців, я всюди їх возив. У них є відео, де я це роблю. Знаєш, у них є відео, на яких я займаюся божевільним сексом», – заявив він, додавши, що цей компромат можуть використати проти його батька.

При цьому випадок втрати комп’ютера з конфіденційною інформацією у Хантера Байдена вже не перший. Раніше один з його ноутбуків знайшли у ремонтній майстерні у штаті Делавер, а переписки та інтимні фото з нього були оприлюднені Рудольфом Джуліані, який представляв інтереси тодішнього президента США Дональда Трампа.

Переглянути відео можна за посиланням.



Увага! Фото 18+! Осіб, яким менше 18 років, просимо не дивитися!





















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Анонім Показати IP 12 Серпня 2021 20:51
По перше,яке відношення має Волинська область до цього і по друге,син,який має д..я грошей займається сексом з 35 річною?Без охорони...та брехня це все,а якщо ні то всерівно не цікаво.
Свідомий до Анонім Показати IP 13 Серпня 2021 00:46
А таке відношення, що цей нешанований мною чоловік вживає наркотики і розважається з дівчиною з низькою соціальною відповідальністю в тому числі і за наші кошти. За кошти, здобуті від видобутку нашого українського газу, який був проданий нам же, за космічними цінами. В той час, коли наші пенсіонери останню гривню віддають за комуналку, економлячи часто на їжі та ліках, він, набивши тут кишені спускає гроші на наркотики і жінок. Хіба це не цинічно? А його татко порядки в світі хоче навести, а виявляється, що в своїй сім'ї нездатний цього зробити.
Тільки до Свідомий Показати IP 13 Серпня 2021 11:37
Тільки дурень, або штатний троль може на основі цієї фуфлижної плівки, вибудовувати теорії "про газ та наші гроші". Ви перегрілись, або перепрацювались,- негайно віддайте робоче місце "к.лучанину" він хоч не так тупить.
Анонім до Тільки Показати IP 13 Серпня 2021 13:13
Не можу зрозуміти вас. "Фуфлижність" чи не "фуфлижність" плівки визначати як ви я не можу. Я не такий "великий" експерт. Я поділився своєю думкою під статею відомого видання. Якщо ви теж читаєте і коментуєте тут, мабуть ви довіряєте цьому інформаційному ресурсу. Перевірити достовірність перед публікацією- це їхнє завдання. Я ж лише поділився враженням від прочитаного. Не розумію, ви заперечуєте аморальніть вчинку особи про яку пишуть, чи те що він "заробляв" гроші в Україні.
Тільки до Анонім Показати IP 13 Серпня 2021 14:02
Ну нарешті все починає прояснюватись, ви "довіряєте інформаційним ресурсам", і впевненя що ЗМІ перед публікацією перевіряють інформацію ... Людино! Ви або до грому наївна, або просто зупинились в розвитку. Просто передайте робоче місце "корінному лучанину", у нього хоть зачатки інтелекту проослідковуються.
Анонім до Тільки Показати IP 13 Серпня 2021 15:49
Я так зрозумів, що вас турбує лише мій інтелент і моя довіра до конкретного ЗМІ. А по суті викладеної у статті і у моєму коментарі інформацяї ви спростувати нічого не в змозі. Щодо ваших порад для мене - то як мінімум неввічливо їх давати коли у вас цього не просять.
Тільки до Анонім Показати IP 13 Серпня 2021 16:20
Ваше психічне здоровя викликає тривогу. А ми ж не звірі, переживаємо за людину, яка замість того що би приймати ліки, влаштувалась нештатним коментарем на ВН. Зрозумійте, ваші незвязані з реальністю висери, це є частина діагнозу. Тому послухайте пораду, кличте "корінного лучанина" і здавайте пост.
Свідомий до Тільки Показати IP 13 Серпня 2021 21:10
Ви бачу широкопрофільний фахівець- і в плівках, і в журналістиці, ще й в психіатрії ас. Таких "фахівців" колись партійні школи готували. От і ви мабуть таку пройшли. Потім перефарбувались, але завчені методи пропоганди і роботи з "неугодними" так глибоко засіли у вас, що навіть не маючи тепер таких повноважень, ви як старий комсомолець усіх хто не поділяє вашу думку виселяєте в сусідню державу, або в психлікарню відправляєте. Спокійно, ваші часи минули, і власні амбіції залиште собі. Дай таким як ви і вам подібним хоч трішки влади ви мабуть і Сталіна переплюнули б.
Тільки до Свідомий Показати IP 14 Серпня 2021 10:55
Ото вже й вас понесло, аж сралін і комсомол вам привидився ... Стовідсотково, у вас марення. Кажіть адресу своєї ботоферми, санітари за вами заїдуть. І терміново здавайте пост іншим ботам, тому ж самому "корінному лучанину", "діду" чи "народній прокуратурі", ТЕРМІНОВО!!!
Аут до Свідомий Показати IP 13 Серпня 2021 11:55
Ці відео зроблені на "фабриці деркача". Там дуууже багато чого зфабрикували.
Ага Показати IP 12 Серпня 2021 22:28
По перше, нагадую, був ролик у якому всім заборонили срати. По друге, цілую і обнімаю. Ну ви зрозуміли ... дешева фсб шна підробка.
Петров и Боширов Показати IP 12 Серпня 2021 23:41
Классно мы замаскировались?
Невгамовний переплав Показати IP 13 Серпня 2021 06:56
А я відео Олега Ляшка та Борі, який не то робить?
Їздовий з Коритниці Показати IP 13 Серпня 2021 07:59
А ну вибудуйте ієрархічний модельний звязок від Президента США до тональності периферійного засобу масової інформації і заповніть клітинки ! Дуже читабельно !
Дідо Показати IP 13 Серпня 2021 09:08
Підробка про яку пишуть головні масс медіа всього світу, яким доречі надали копії драйву і які все перевірили перед публікацією бо по-іншому їх би просто засудили. Там є відео телепні, подивіться. Теж підробка? Це доречі чоловік який заробляв шалені гроші на Україні дякуючи нашій владі, син самого керівника України.
Дур до Дідо Показати IP 13 Серпня 2021 11:34
Відео підробити так само легко, як і аудіо. ДЛЯ ТОГО СТАРИЙ ТЕЛЕПНЮ Й ІСНУЄ ЕКСПЕРТИЗА.
Ой не можу до Дідо Показати IP 13 Серпня 2021 11:40
Твої "головні масс медіа" в більшості, це шавки кремля. А інша частина в гонитві за сенсацією ніколи і нічого не перевіряла і перевіряти не буде.
Я до Ой не можу Показати IP 13 Серпня 2021 17:19
а твої мас медіа - шавки фашингтона тільки
Ахаха до Я Показати IP 13 Серпня 2021 18:44
Ото вата задиміла... а ще й рвануло.
Гиги до Ахаха Показати IP 14 Серпня 2021 07:13
та сса*ніною руськомірною засмерділо
Goes2stupidabove до Ой не можу Показати IP 14 Серпня 2021 19:42
Переклади для себе будь ласка "DailyMail.com obtained a copy of its hard drive, commissioned experts who verified its authenticity"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus