USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.43 10.58

«Я своє відсидів»: на Волині чоловіка, який нещодавно вийшов із тюрми, підозрюють у розбої

Сьогодні 17:57
Чоловік вийшов із тюрми й поїхав до сина з невісткою у волинське село. Але не встиг він побути в рідні, як знову потрапив у кримінальну історію.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс»

Правоохоронці запідозрили чоловіка в розбійному нападі. Два роки тому на Кіровоградщині його вже судили за грабіж. Цьогоріч у вересні після виходу на волю Володимир поїхав до сина на Волинь. Він запевняв у суді, що тут злочину не скоював.

«Я проїхав пів України, більш ніж тисячу кілометрів, до своїх онуків і дітей. Злочину не скоював. Я відсидів своє», – казав підозрюваний Володимир.

За матеріалами слідства, розбійний напад стався в селі Бортяхівка Луцького району. Нібито саме Володимир напав на синового сусіда й забрав у чоловіка 1,5 тисячі гривень, консерви та іншу провізію.

«Я просто попросив, щоб він дітям не продавав те, чим він торгує. І все. Не продавай, бо будеш мати проблеми. Тікати мені нікуди», – додав підозрюваний.

Читати ще: Судитимуть не трьох, а двох: справу про грабежі в Луцьку розглядають сьомий рік

Поки триватиме слідство чоловіка взяли під варту. Він хотів змінити запобіжний захід на домашній арешт, бо має кілька хвороб.

«Йому потрібне обстеження, постійне приймання ліків та сприятливі умови проживання. Тому прошу суд обрати запобіжний захід у формі домашнього арешту», – зазначила захисниця Світлана Ковальчук.

Прокурор Сергій Янковський зауважив, що підтвердження хвороб чоловіка не надали. А от слідчий Юрій Горинович наголосив: у Володимира було дві судимості, востаннє звільнився 6 вересня.

Захисниця запевнила, що чоловік переховуватися від слідства не буде й не має підстав. Живе він із сином, невісткою та трьома онуками. Сам підозрюваний просив надати йому цілодобовий домашній арешт з електронним браслетом.

Судді натомість вирішили, що найближчі 60 днів Володимир проведе в СІЗО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus