USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.75

Я не забираю у вас мандат: Арахамія й Разумков з'ясовували стосунки у прямому ефірі

9 Жовтня 2021 09:54
Очільника фракції «Слуга народу» Давида Арахамію в прямому ефірі у програмі Савіка Шустера запитали, чи будуть вже колишнього спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова позбавляти мандата народного депутата.

Арахамія фактично не підтвердив і не спростував таку ймовірність. А от Стефанчук у відповіді на це ж запитання взагалі сказав, що не має повноважень відбирати мандати, пише 24 канал.

Вже колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков кілька разів запитував у телеефірі у глави фракції «Слуга народу» Давида Арахамії та новообраного спікера Руслана Стефанчука щодо долі свого депутатського мандата.

Арахамія кілька разів ухилявся від відповіді, але у підсумку таки сказав: «Я не забираю у вас мандат. Все буде залежати від того, яке у вас буде політичне майбутнє».

А Стефанчук у відповідь на це ж питання взагалі відкараскався від такої ідеї: «Я не суд і не Центральна виборча комісія, я не можу відбирати мандат. Ініціювати це також не можу».

«Немає відповіді», – з усмішкою підсумував розмову Дмитро Разумков.

У цьому ж ефірі Дмитро Разумков прокоментував конфлікт навколо так званого «закону про олігархів». Він запевнив, що не голосував за нього тільки тому, що був на самоізоляції через коронавірус.

Давид Арахамія одразу перепитав: «А якби не були, голосували б?» І Разумков відповів:

«Абсолютно правильно! Тому що у ньому була врахована моя правка, 398, яка давала змогу вивести це з-під вашого контролю у незалежний орган – комісію, яка б працювала при НАЗК (Національне агентство з питань запобігання корупції)».

Підписати документ, вже прийнятий Радою, Разумков також був готовий, якби йому його подали у тому вигляді, в якому проголосували.

«Випустіть той закон, за який проголосувала Рада, а не той, який ви намагаєтеся зробити. Це буде чесно щодо людей, парламенту і взагалі закону», – звернувся у підсумку до Арахамії Разумков.

Нагадаємо, 4 жовтня за поданням голови парламентської фракції «Слуга народу» Давида Арахамії запущено процедуру відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

Народні депутати під час пленарного засідання 5 жовтня відсторонили голову Верховної Ради Дмитра Разумкова від ведення пленарних засідань парламенту упродовж двох днів.

7 жовтня Разумкова звільнили з посади голови ВР. «За» відповідне рішення проголосували 284 нардепи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Ара хам і я Показати IP 9 Жовтня 2021 10:27
Забрали в дитинки цукерку і ще й язик показують. І якщо яйки досі не виросли, то і не виростуть.
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2021 10:28
якщо слухати кожного долб**оба, то здоров'я може не вистачити
факт до Анонім Показати IP 9 Жовтня 2021 11:09
100%!!!!!!!!
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2021 11:17
Разумков в порівнянні з Арахамією і стефанчуком єдиний адекват.. а мені арахамія схожий на коміка
Анонім до Анонім Показати IP 10 Жовтня 2021 12:51
хрю-хрюзін неадекват.
факт Показати IP 9 Жовтня 2021 14:47
Відкликання Разумкова_початок кінця слуг у владі.На слідуючий рік гарантований розпуск Ради і дострокові вибори.Інакше Зеленському про другу каденцію і думати не варто,не то,щоб висуватись.
... до факт Показати IP 10 Жовтня 2021 12:47
на нарах його каденція чекає!
факт до ... Показати IP 10 Жовтня 2021 20:22
Згідний і підтримсую!
Трынька Показати IP 10 Жовтня 2021 07:37
А шо за польза будет простым громадянам от всей этой возни? Мы как в театре марионеток. Когда, наконец, власть займётся страной, а не личными делами? Кого позвать Байдена или Путина?
Іван Показати IP 10 Жовтня 2021 18:35
Арахамія не комік, а пастух !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus