USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Я не люблю гроші», – Порошенко в інтерв'ю Focus

7 Травня 2018 11:45
Президент України Петро Порошенко заявив про свою нелюбов до грошей, чим викликав бурхливу реакцію користувачів соціальних мереж, пише U-News.

Так, під час інтерв'ю німецькому виданню Focus на прохання журналіста доповнити фразу "Я люблю гроші, тому що ..." президент заявив, що "не любить гроші".

"Мій кіт теж не любить сметану", "Бабло - це зло", "Готовий допомогти людині. Вивезу всі гроші. Безкоштовно", "Ось чого не відняти у нашого Президента - так це його артистичність", "Гумор Петра Олексійовича - безцінний", "Не уточнив які - українські чи американські", - коментують висловлювання президента в мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пєцюні Показати IP 7 Травня 2018 11:51
я тобі дам номер рахунку, куди можеш скинути свої доходи за 2017 рік. так, на зберігання, щоб ти почав їх любити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus