USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Я не хотів би, щоб ваших дітей вбивали в моїй країні, – нардеп з Волині звернувся до білорусів

8 Березня 2022 15:07
Народний депутат з Волині Ігор Гузь звернувся до білорусів, закликавши їх не брати участь у війні проти України на боці російських загарбників.

Звернення він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Добрий день. Мене звати Ігор Гузь, я – народний депутат України. Наразі я перебуваю на українсько-білоруському кордоні і хочу звернутися до матерів білоруських військових.

У мене багато спільного з Білоруссю і я не хотів би, щоб ваших дітей вбивали у моїй країні. Тому, якщо ви зараз маєте контакт зі своїми дітьми, зателефонуйте їм та попросіть не брати участі у війні проти України.

Я закликаю вас, матері, блокувати військові колони, якщо ваших дітей повезуть на війну. Якщо ви не зробите жодних кроків, щоб ваші діти не брали участі у війні проти України, їхня загибель також буде на ваших руках.

Читати ще: Білорусь може вступити у війну з Україною на боці РФ, – Генштаб

Війна показала, що українці будуть захищати свою Батьківщину та вбивати тих, хто зазіхнув на неї та на народ. Вбиватимуть і білорусів, якщо вони прийдуть зі зброєю на нашу землю.

Живє Білорусь!

Слава Україні!» – сказав Ігор Гузь.
Читати ще: «Вашими тілами вкриємо кожен сантиметр нашої землі», – батальйон «Луцьк» не радить окупантам сунути на Волинь

Раніше фронтмен панк-рок-гурту BRUTTO Сергій Міхалок, який свого часу відмовився від білоруського громадянства, закликав колишніх співвітчизників саботувати мобілізацію і не йти воювати в Україну, оскільки їх усіх чекатиме вірна смерть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus