USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

«Я хочу бути серед тих, хто раз і назавжди зупинить ворога», – воїн Князівської бригади

22 Квітня 2023 13:17
Степану 22 роки. Рік тому він, військовослужбовець-строковик, підписав контракт із Князівською бригадою. Каже, у цьому рішенні не сумнівався ні на мить, хотів бути серед тих, хто рятує свою державу і свій народ у найтяжчий для них час.

Про це пишуть на сторінці 14-ї ОМБр у Фейсбуці.

«Коли ухвалював рішення підписувати контракт, мій тодішній командир сказав: «Подумай добре, зваж усе, адже ти розумієш, на що йдеш і чим ризикуєш…» Та моє рішення було зваженим і остаточним. Після того як ми і весь світ побачили, що ворог робив у Бучі та Ірпені, моє рішення і рішення кожного, хто вважає себе українцем, могло бути тільки одним – я хочу бути серед тих, хто раз і назавжди зупинить ворога», – каже боєць.

Читати ще: «Кров, пролита заради великої мети, не висихає», – воїн Князівської бригади

Підписуючи контракт, Степан чітко знав, у якому бойовому підрозділі хоче служити, і ось уже рік він –

стрілець-зенітник, один із Князівських яструбів! Каже, із відчуттям, коли на нулі ти робиш пуск ракети, не зрівняється ніщо. А усвідомлення того, що ти на своєму місці, робиш те, що маєш, пліч-о-пліч із побратимами, яким довіряєш своє життя і які довіряють свої тобі, ще раз довело – він не помилився у своєму рішенні.

Удома на Степана чекає велика родина, яка, звісно, страшенно хвилюється за нього. Та передусім – неймовірно пишається сином і братом, який на передовій разом із побратимами виборює Перемогу!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus