USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Вже у грудні в Луцьку запрацюють дві філії ЦНАПу. Де саме

22 Листопада 2021 10:47
З метою підвищення доступності та якості надання адміністративних послуг вже у грудні в Луцьку відкриють дві філії ЦНАПу.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук у Фейсбуці.

Як зазначається, першу філію відкриють на проспекті Соборності, 18 (в приміщенні РАЦСу), другу – на вулиці Ковельській, 53 (приміщення Луцької районної ради).

«Зазначене рішення покликане спростити доступ мешканців громади до найпопулярніших груп адміністративних послуг та за рахунок зручного розташування й використання сучасних технологій значно підвищить сервіс надання послуг. Разом з цим, робота філій розвантажить центральний офіс ЦНАПу» - йдеться у повідомленні мера.

Читати ще: У луцькому ЦНАПі відтепер можна зареєструвати шлюб та походження дитини

У філіях надаватимуть послуги у сфері реєстрації об’єктів нерухомості та бізнесу, земельних відносин та містобудування, дозвільних документів,» соціальної сфери та реєстрації місця проживання, народження, шлюбу.

Не забуваємо й про інші населені пункти громади. Нагадую, що в Заборолі, Жидичині, Княгининку, Боголюбах, Прилуцькому функціонують віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАПу», - додав Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
антон Показати IP 22 Листопада 2021 13:23
Краще б на ці гроші, лад навели в лікарнях , жах що робиться немає кому працювати, немає нічого ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus