USD 41.10 41.45
  • USD 41.10 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.43 10.58

Вже понад 20 виробників на Волині доєдналися до програми «Національний кешбек»

Сьогодні 20:31
З 11 жовтня 2024 року на повну запрацювала програма «Національний кешбек», ініційована Президентом Володимиром Зеленським. До слова, стартувала вона у бета-версії ще у вересні 2024 року, а реєструватися у програмі волинські підприємства почали з 24 серпня 2024 року.

Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника управління економічного розвитку, інвестицій, туризму та курортів Волинської ОДА Андрій Ткачук.

Реєстрація для участі у національній програмі триває. На сьогодні в області вже понад 20 виробників доєдналися до програми «Національний кешбек». З них найбільші: ПрАТ «Теремно хліб», ТОВ «Тигрес», ПрАТ «Едельвіка», ПрАТ «ВГП» торгова марка «Ruta», «ТД «Західна молочна група».

Також до програми вже долучилося понад 11 волинських торгівельних мереж.

Читати ще: У «Дії» можна перевірити товар на участь у програмі «Національний кешбек»

Придбати товари, які внесені в програму, і отримати за них кешбек можна у супермаркетах «Салют», магазинах «Сім23» та «Сімі», «Наш край», «SPAR», «Салют Експрес», «FORTA», «Estro», «Mr.SCRUBBER», «Дивоцін Луцьк», «Дивоцін Володимир», «Дивоцін Ковель» та мережі АЗК «WOG».

«Національний кешбек передбачає до 10% повернення коштів при купівлі товарів українських виробників, які беруть участь в програмі, – зазначив Андрій Ткачук. – Завдяки цьому покупці підтримують національного виробника, дізнаються про тих, про кого, можливо, не знали. І відповідно до 40% коштів, витрачених на український товар, повертається податками в бюджет. Тож це реальна підтримка держави під час воєнного стану, яка дозволяє відбивати ворожу агресію».

Максимальна сума кешбеку – 3 тисячі гривень на місяць. Використати кешбек можна на оплату комунальних послуг, медицину, розрахуватися в ресторані, спортзалі, кінотеатрі, задонатити на ЗСУ чи купити військові облігації.

Щоб отримувати кешбек від держави, волинянам необхідно:

• подати заявку через сайт чи мобільний застосунок банку, який бере участь у програмі, або звернутися до відділення. До програми долучилися: ПриватБанк, monobank, Укргазбанк, Sense Bank, ПУМБ, Абанк, Банк Глобус, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Ощадбанк, Акордбанк та Банк Кредит Дніпро;

• визначити картки, з яких ви оплачуєте покупки, і надати банку дозвіл на передачу інформації про транзакції з цих карток в магазинах-учасниках програми;

• відкрити фізичну чи віртуальну картку, куди нараховуватиметься кешбек;

• у «Дії» в розділі «Сервіси» обрати картку «Національний кешбек» для виплат.

Використати кошти від кешбеку, нараховані в 2024 році, можна буде до 31 січня 2025 року.

Коли кешбек прийде на картку?

Кошти на рахунок приходитимуть раз на місяць до 20 числа наступного місяця. Тобто кешбек за товари, придбані у вересні, прийде на рахунок до 20 жовтня.

Нарахування відбувається щоденно, споживач щоденно зможе бачити обсяг накопичених коштів через Дію. А отримати кошти – одним платежем до 20 числа наступного місяця.

Якщо споживач не визначив рахунок на переказу коштів, виплата кешбеку буде перенесена на наступний місяць.

Щоб стати учасником програми, виробник має:

• через «Дію» подати заяву про приєднання до Переліку українських виробників;

• подати свої товари до Переліку товарів українського виробництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus